WhatsApp Image 2024-01-15 at 14.01.00

INNA scrie istorie! Artista isi adauga o noua reusita in cariera: colaborarea cu Spotify Singles

INNA isi adauga o noua reusita in cariera: colaborarea cu Spotify Singles. Artista a fost la studiourile Spotify din Londra unde a inregistrat o varianta speciala a single-ului “Flashbacks” si un cover dupa piesa "Use Somebody" - Kings of Leon.

INNA se alatura unei liste impresionante de artisti globali de renume care sunt parte din proiectul Spotify Singles, precum Coldplay, Sabrina Carpenter, Zara Larsson. Mai mult decat atat, este prima artista din Europa Centrala si de Est care face aceasta activare cu Spotify.

“Sunt onorata sa fac parte din Spotify Singles si sunt recunoscatoare pentru faptul ca sunt artist in aceste vremuri in care muzica mea poate ajunge cu usurinta la oameni din toate colturile lumii. Este un privilegiu, avand in vedere ca in trecut, artistii nu aveau prea multe optiuni sa isi faca muzica ascultata.

Ar fi fost mult mai dificil pentru mine ca artist sa ma dezvolt fara sprijinul Spotify. De altfel, sunt onorata si pentru ca fac parte din Spotify Singles alaturi de artisti pe care ii respect.

Va iubesc, multumesc pentru sprijin!

P.S. "Use Somebody" este o piesa pe care o cant de fiecare data cand am ocazia la karaoke”, a spus INNA.

Anul trecut, INNA a fost numita ambasador EQUAL si a fost artistul Spotify EQUAL cu cele mai multe streamuri, depasind artiste precum Alicia Keys, Jessie Ware, Shania Twain, P!nk si Raye.

INNA continua seria reusitelor pe plan international: colaborarea cu R3hab si Sash! pentru piesa “Rock My Body” a obtinut discul de platina in Franta, un record absolut de peste 30 000 000 de stream-uri.

INNA are un an uimitor pana acum, prezenta pe cele mai mari scene ale festivalurilor internationale: a fost pe scena la Tecate Pa'l Norte si Tecate Emblema din Mexic, alaturi de Imagine Dragons, Thirty Seconds to Mars, Placebo, Anitta, Sum 41, Lost Frequencies, Calvin Harris, Sam Smith, Maneskin, Marshmello, Christina Aguilera, Nelly Furtado, Alok, R3hab, dar si pe scena UNTOLD Dubai. De asemenea, va canta la Festivalul Lovestream din Bratislava pe aceeasi scena cu 50Cent, Rita Ora, Dennis Lloyd, Dimitri Vegas & Like Mike, Macklemore, Tiesto si Tujamo.

La inceputul lui 2024, INNA a fost in turneu in Statele Unite in Los Angeles, Toronto, New York, Chicago, Miami, Seattle, San Francisco.

De asemenea, INNA a lansat cel de-al patrulea album rezultat in urma Dance Queen’s House - “Everything or Nothing”, dar si “El Pasado”, album compus integral in limba spaniola de INNA.

INNA, unul dintre cei mai de succes artisti din Romania, cu o cariera internationala impresionanta, are peste 10 miliarde de vizualizari si stream-uri, peste 8 milioane de abonati pe YouTube si peste 11 milioane de ascultatori lunari pe Spotify. Acesta este, de asemenea, un record pentru un artist roman si confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute si apreciate in intreaga lume, peste 1000 de concerte, cu colaborari cu artisti romani si internationali relevanti precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker si altii.

Etichete: inna , spotify