roxen-2019-zia0015-global-records-800x533
Muzica

A fost aleasa piesa cu care Roxen va reprezenta Romania la Eurovision 2020!

Articol scris de UTV Data publicării:

Roxen va reprezenta Romania la Eurovision 2020 cu piesa ''Alcohol You''. Piesa a fost aleasa in urma unui concurs de selectie ce a avut loc duminica seara, la Buzau, decizia fiind luata in proportie egala de public si de juriul de specialitate format din Luminita Anghel, Crina Mardare, Alin Oprea, Edward Sanda si Andrei Tudor.

Atat publicul, cat si juratii avut de ales intre piesele: ''Alcohol You'', ''Cherry Red'', ''Beautiful Disaster'', ''Colors'' si ''Storm''.

Potrivit anuntului facut de organizatoarea evenimentului, in acest an, selectia nationala Eurovision s-a desfasurat dupa o noua procedura, astfel mai intai a fost selectata cea mai buna voce, iar apoi cea mai buna piesa, urmandu-se modelul adoptat de televiziunile din alte tari precum Spania, Marea Britanie si Franta.

“Alcohol You este o piesa pe care o simt cu toata fiinta mea si pe care o traiesc de fiecare data cand o cant. Ma reprezinta stilul ei si ma bucur foarte tare ca si publicului si juriului le-a placut si au votat-o. Le multumesc tuturor! Toata aceasta sustinere inseamna enorm pentru mine si ma motiveaza atat personal, cat si ca artist, sa muncesc mai mult, sa fiu din ce in ce mai dedicata si sa fac muzica. Imi doresc ca melodia “Alcohol You” sa ajunga cat mai sus, sa fie la fel de apreciata si de publicul din strainatate si, de ce nu, votata la Rotterdam. Am emotii foarte mari, dar sunt constructive si ma ajuta sa pregatesc show-ul pentru Eurovision 2020, sa pot ajunge prin tot ceea ce transmit cat mai aproape de oameni” a declarat Roxen, imediat dupa anuntarea rezultatului.

Concursul Eurovision Song Contest 2020 se va desfasura in perioada 12-17 mai, la Rotterdam, in Olanda. 

Succes, Roxen! <3

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri