The BRIT Awards 2022 - Media Room
Vedete "Rezervorul meu este destul de gol in acest moment"/Sursa foto:Profimedia Images

Adele spune ca va lua o pauza de la muzica. "Vreau o pauza mare dupa toate astea..."

Articol scris de UTV Data publicării:

Cantareata britanica Adele a dezvaluit ca intentioneaza sa ia o pauza prelungita de la muzica, dupa actuala serie de concerte, potrivit News.ro.

"Rezervorul meu este destul de gol in acest moment", a declarat vedeta pentru postul german de televiziune ZDF, inainte de o rezidenta de 10 date in Munchen. "Nu am niciun plan pentru muzica noua", a spus ea. "Vreau o pauza mare dupa toate astea si cred ca vreau sa fac alte lucruri creative doar pentru o vreme".

American Express Presents BST Hyde Park: Adele

 

Ultimul album lansat in 2021

 

Cel mai recent album al vedetei a aparut in 2021, iar ea si-a petrecut ultimii doi ani in rezidenta de weekend in Las Vegas, terminand recent cel de-al 90-lea spectacol la Caesar's Palace, cu o capacitate de 4.000 de locuri.

Spectacolul urmeaza sa se incheie in noiembrie, iar Adele a spus ca experienta a fost epuizanta din punct de vedere emotional.

Cu toate acestea, nu toate concertele din Vegas au mers conform planului.

In iunie, Adele a apostrofat furioasa un spectator care ar fi strigat "Pride sucks" in timpul unuia dintre spectacolele sale. "Ai venit la... spectacolul meu si ai spus ca Pride e naspa?", l-a certat ea. "Nu fi atat de... ridicol. Daca nu ai nimic frumos de spus, taci, bine?"

Intrebata despre incident, vedeta a recunoscut ca se enerveaza usor. "Totul ma enerveaza", a declarat ea pentru ZDF. "Absolut totul. Am 36 de ani. Sunt batrana si morocanoasa acum".

 

Organizzatorii vor sa intre in Cartea Recordurilor

 

Spectacolele sale din Munchen vor avea o amploare complet diferita de cea din Las Vegas, 74.000 de fani fiind asteptati sa o urmareasca in fiecare seara pe un stadion special construit. Locul de desfasurare va gazdui, de asemenea, o "experienta Adele", cu un pub englezesc, o scena pentru o trupa de cover-uri si standuri care vor vinde cocktailuri special concepute.

Organizatorii isi propun, de asemenea, sa intre in Cartea Recordurilor Guinness pentru cel mai mare ecran in aer liber din toate timpurile, care masoara 220 m lungime.

Adele a postat duminica pe contul sau de Instagram fotografii ale locului de desfasurare, pe care le-a numit "al naibii de interesante".

Primul spectacol va avea loc in 2 august, dar biletele la show-urile din rezidenta sunt inca disponibile, potrivit agentiei de presa germane DPA.

Promotorul Marek Lieberberg a declarat ca biletele de la capatul superior si inferior al gamei de preturi au cea mai mare disponibilitate. Cele mai ieftine bilete costa 79 de euro (66 lire sterline), iar cele mai scumpe 430 de euro (360 de lire sterline).

American Express Presents BST Hyde Park: Adele

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: adele

Partenerii Nostri