Vedete Foto: Facebook/Andra

Andra deranjata de comentariile rautacioase cu privire la silueta ei

Articol scris de UTV Data publicării:

Andra este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din tara dar cu toate acestea, se pare ca si ea se confrunta cu mesaje de tip "bully" in mediul online. Intr-un interviu acordat pentru Viva, a recunoscut ca este afectata de comentariile rautacioase privitoare la silueta ei, aceasta a povestit ca o perioada lunga de timp avea impresia ca trebuie sa poarte numai XS la haine si costume de baie dar a inteles ca oamenii o iubesc pentru cine este ea. Artista spune ca nu a fost tentata pana acum sa isi faca operatii estetice, insa nu exclude sa apeleze la medici pe viitor.

"E un subiect sensibil, intr-adevar, fiecare poza este studiata, masurata. Cum spuneam cand vorbeam despre prejudecati si stereotipuri, pare ca unii se asteapta sa avem toti aceeasi silueta si acelasi stil de viata. Oamenii insa sunt diferiti, unii sunt inalti, altii mai putin, unii sunt atletici, altii nu. Am avut senzatia la un moment dat ca, daca sunt cantareata, trebuie sa port XS la haine si sa apar numai in costume de baie. Mi-am dat seama repede, din fericire, ca oamenii ma apreciaza pentru cine sunt eu si cum sunt eu, chiar daca nu sunt un fotomodel de 1.80 m inaltime si 49 de kg. Nu imi place sa ma compar cu alte femei, cred ca putem fi frumoase in multe feluri si este important sa fim sanatoase si sa avem grija de noi. Asa ca am lasat de mult in urma grijile legate de "ce o sa zica lumea?". In general, nu prea ma supar daca sunt intrebata despre diete: fie vorba intre noi, cred ca le-am si incercat pe toate, deci pot sa ofer informatii utile!", a spus Andra intr-un interviu pentru revista Viva!.


Andra a recunoscut ca una dintre dietele care a ajutat-o destul de mult a fost fastingul. Insa pauzele lungi fara mancare o incurcau enorm in timpul repetitiilor, unde avea nevoie de energie din belsug.

"Am incercat si fasting, da. A dat rezultate pe terment scurt, ca doar nu ai cum sa nu slabesti daca nu mananci, nu? Daca am o perioada de repaos, poate fi, dar daca am turnee, daca am repetitii, am nevoie de energie, trebuie sa mananc echilibrat. Nu sunt in masura sa recomand eu diete, recomand oricui sa discute cu un nutritionist. Eu am fost afectata de comentariile rautacioase, recunosc, dar nu foarte serios, pentru ca stiu cine sunt si nu cred ca pot sa fiu pe placul tuturor", a adaugat artista.

Cat despre unul dintre cele mai controversate subiecte, "operatiile estetice", Andra spune ca nu a fost tentata pana acum, insa nu exclude aceasta varianta.

"Nu stiu daca voi fi pana totdeauna persoana fara interventii estetice, dar deocamdata recunosc ca as evita medicii si orice interventie, chiar si neinvaziva. Sunt speriata de proceduri, de injectii, de orice. As vrea sa evit durerea fizica pe cat posibil. Poate ma voi razgandi candva, nu stiu."

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: andra

Partenerii Nostri