Site Cover (5)
Vedete

Andreea Balan si George Burcea s-au impacat

Articol scris de UTV Data publicării:

Andreea Balan a decis sa puna capat tuturor proceselor legale impotriva lui George Burcea, dupa mai multi ani de conflicte. Artista a recunoscut recent ca a fost manata de ego in lupta cu tatal fiicelor sale si ca nu era dispusa sa faca compromisuri.

Cu toate acestea, odata ce a renuntat la orgoliu si a decis sa elimine energiile negative din viata ei, a simtit o eliberare profunda. „Am renuntat la procese, ca sa eliberez energia negativa. Eu care de obicei nu renunt… era poate o lupta din ego, ca sa-mi demonstrez mie. Mi se parea mie ca nu e corect ce s-a intamplat, dar in viata uneori trebuie sa mai lasi si de la tine, chiar daca tu stii poate ca ai dreptate. Trebuie sa rupi cordonul ala energetic si i-am facut si lui un bine, s-a linistit si el, drept dovada e liniste si pace peste tot, e totul foarte bine.”, a declarat Andreea Balan in cadrul unui podcast.

Dupa ce a renuntat la procese si a facut pace in sufletul ei, relatia dintre Andreea Balan si George Burcea s-a schimbat radical. Cei doi au inceput sa coopereze pentru a le oferi un mediu armonios fiicelor lor, Ella si Clara. Artista a povestit cum aceasta schimbare a adus o liniste mult asteptata in vietile lor. „Inainte ca noi doi sa avem o discutie fata in fata de impacare, in sufletul meu a trebuit sa am niste discutii. Eu cred ca el a simtit asta, pentru ca apoi a venit si am avut o discutie foarte prietenoasa. ”, a mai spus artista.

Andreea Balan si George Burcea au divortat in 2020, dupa o relatie de cinci ani, marcata de scandaluri mediatice si procese pentru custodia copiilor. Din iubirea lor au rezultat doua fiice, Ella si Clara, care au ramas in grija artistei. De-a lungul timpului, intre Andreea Balan si George Burcea au existat numeroase conflicte publice. Artista l-a acuzat pe fostul sot ca nu a platit pensia alimentara si ca ar fi incercat sa ia fetitele in timp ce era sub influenta alcoolului.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri