Angelina Jolie at The Outsiders Broadway Opening
Vedete Sursa foto: Profimedia Images

Angelina Jolie si fiica sa, Vivienne, si-au facut tatuaje identice dupa succesul piesei de pe Broadway, „The Outsiders”

Articol scris de UTV Data publicării:

Angelina Jolie si fiica sa, Vivienne, si-au facut un tatuaj ‘matchy’ si nu, nu este “I hate Brad Pitt”. Dupa ce au lucrat impreuna la piesa de pe Broadway, ‘The Outsiders’, si-au tatuat expresia ‘Stay Gold’ (pastreaza-ti stralucirea).

Actrita in varsta de 49 de ani a vorbit despre noul tatuaj intr-un interviu pentru CR Fashion Book, la cinci luni dupa ce au aparut primele imagini cu acesta, surprise pe covorul rosu la premiera “The Outsiders”.

„Am ales sa fac tatuajul ‘Stay Gold’ impreuna cu fiica mea, Vivienne, in perioada in care am luat la ‘The Outsiders’. Este un simbol care inseamna foarte mult pentru noi, atat separat, cat si impreuna”, a povestit Angelina in interviu.

Citeste si "Angelina Jolie sustine ca Brad Pitt ar fi agresat-o inainte de incidentul din avion din 2016. "A apucat-o de cap si a scuturat-o"

angelina-jolie-tatuaj2

Vivienne a deci sa nu foloseasca numele de familie a tatalui sau, Pitt, pe lista echipei de productie, optand pentru numele Vivienne Jolie. Sora ei, Shiloh, si-a schimbat legal numele de familie acum cateva luni, cand a implinit varsta de 18 ani.

Tatuajul „Stay Gold” al Angelinei este amplasat pe partea laterala a bratului, langa alte doua tatuaje scrise in stil cursiv. Cu toate acestea, Angelina nu a dezvaluit unde anume si-a făcut Vivienne tatuajul.

angelina-jolie-tatuaj

In august 2023, Angelina a confirmat ca Vivienne a fost sursa de inspiratie pentru a accepta rolul de producator principal al piesei „The Outsiders”.

Vivienne imi amintește de mama mea. Nu este interesata de a fi in centrul atentiei, ci este mai degraba o sustinere pentru cei din jurul ei,” a spus Angelina pentru sursa mentionata mai sus.

„Este foarte atenta si serioasa cand vine vorba de teatru si munceste din greu,” a adăugat ea.

Citeste si "Fiul lui Brad Pitt ii transmite un mesaj dur tatalui sau: "Un nemernic, o persoana josnica, o fiinta umana ingrozitoare"

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: angelina jolie

Partenerii Nostri