Site Cover (7)
Vedete Sursa foto: Profimedia Images

Vezi cine este noul iubit al Angelinei Jolie

Articol scris de UTV Data publicării:

Superba actrita a fost prezenta zilele trecute la premiera filmului Maria, din cadrul Festivalului de Film de la Londra, si nu a fost singura, ci insotita de noul iubit, rapperul britanic Akala.

Cei doi au fost cazati in acelasi hotel in Londra, iar paparazzi i-au surprins des impreuna in ultima perioada, inclusic la Festivalul de Film de la Venetia. Akala este un faimos rapper si activist politic britanic in varsta de 40 de ani.

Citeste si "Angelina Jolie a fost insotita de trei dintre cei sase copii ai sai la Festivalul de Film de la New York. Actrita a intors toate privirile la premiera filmului „Maria”

Angelina Jolie sustine ca Brad Pitt ar fi agresat-o inainte de incidentul din avion din 2016

Se pare ca razboiul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt va continua mult si bine. Actrita a depus o motiune la Curtea Superioara din Los Angeles, in care sustine ca “istoria abuzurilor fizice ale lui Brad Pitt a inceput cu mult inainte de 2016”. Insa, apropiatii celebrului actor neaga aceasta acuzatie si sar in apararea lui.

Totul a inceput in octombrie 2022 cand documentele juridice in care actrita l-a acuzat pe fostul ei sot ca a fost violent cu ea si cu copii in timpul unui zbor in 2016 au fost facute publice. La sase zile dupa aceasta calatorie, Jolie a cerut divortul de Brad Pitt.

Dosarele juridice obtinute atunci de New York Times aratau ca actorul din Fight Club “a apucat-o pe Jolie si de cap si a scuturat-o, apoi a apucat-o de umeri si a scuturat-o din nou inainte de a o impinge in peretele baii.” In acelasi dosar de mai arata ca, “la un moment dat copiii s-au repezit si toti au incercat cu curaj sa se protejeze unii pe altii. Inainte de a se termina, Pitt l-a sufocat pe unul dintre copii si l-a lovit pe altul peste fata,” conform Digi FM.

Citeste si "Angelina Jolie si fiica sa, Vivienne, si-au facut tatuaje identice dupa succesul piesei de pe Broadway, „The Outsiders”

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: angelina jolie , cuplu

Partenerii Nostri