Mono Negative
Vedete Sursa foto: Profimedia Images

„Beatles '64”: Martin Scorsese aduce imagini inedite si o poveste intima din culisele trupei

Articol scris de UTV Data publicării:

Documentarul „Beatles '64”, produs de Martin Scorsese si regizat de David Tedeschi, va reconstitui calatoria trupei in America in 1964, cu imagini nemaivazute pana acum si interviuri exclusive cu Paul McCartney si Ringo Starr, conform News.ro.

Programat pentru lansare pe Disney+ la 29 noiembrie, „Beatles '64” promite, de asemenea, sa relateze „o poveste mai intima, din culise” a carierei Fab Four, care si-au facut debutul la Ed Sullivan Show in fata unei audiente de peste 73 de milioane de telespectatori – cel mai urmarit eveniment de televiziune din toate timpurile la acea vreme.

Nu este prima data cand Martin Scorsese se aventureaza in Beatlemania. In 2011, el a regizat documentarul „George Harrison: Living in the Material World”, despre viata celebrului chitarist si calatoriile sale in India.

Cineastul a realizat, de asemenea, mai multe documentare muzicale, printre care „The Last Waltz” despre trupa rock canadiana The Band in 1978 si „Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story” despre Bob Dylan.

In mai anul trecut, un alt documentar din 1970 despre The Beatles si crearea piesei „Let It Be”, care nu mai fusese disponibil de mult timp, a fost restaurat de Peter Jackson.. De asemenea, regizorul Sam Mendes pregateste patru filme biografice despre fiecare membru al trupei The Beatles.

Castiga un iPhone 16 Pro

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: the beatles , trupa , documentar

Partenerii Nostri