Site Cover (35)
Vedete „Au finalizat actele de divort acum o luna, dar asteapta momentul potrivit pentru a le depune."//Sursa foto: Profimedia Images

Ben Affleck si-a schimbat radical look-ul dupa despartirea de Jennifer Lopez. Fanii cred ca actorul trece prin criza varstei mijlocii

Articol scris de UTV Data publicării:

Ben Affleck, in varsta de 51 de ani, a fost surprins de paparazzi in timp ce se plimba cu motocicleta prin Los Angeles.

Actorul a adoptat un stil punk, cu o frizura tip “hawk”, (aproape ras complet in cap). Ben a purtat un tricou cu trupa Red Hot Chili Peppers, o jacheta din piele neagra, o pereche de jeansi skinny si ochelari de soare aviator.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mai mult decat atat, vedeta nu purta verigheta, ceea ce sugereaza ca despartirea de Jennifer Lopez este iminenta. De asemenea, si cantareata a fost vazuta saptamana trecuta fara inel pe deget.

Ben a mai trecut printr-o schimbare radicala de look atunci cand s-a despartit de fosta sotie, Jennifer Garner.

Actorul si-a facut un tatuaj masiv pe spate cu o pasare pheonix. Initial a spus ca tatuajul este fals si este pentru un rol.

Cativa ani mai tarziu, dupa ce a fost ridiculizat pentru “tatuajul sau enorm si strident” in revista The New Yorker, a recunoscut ca tatuajul este real.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Ben Affleck Defends His Massive Back Tattoo After Admitting 'Sentiment Ran Against' It **FILE PHOTOS**

Ben Affleck si Jennifer Lopez au completat actele de divort

Recent, mai multe surse apropiate cuplului au declarat pentru DailyMail ca cei doi ar fi semnat actele de divort, dar inca amana depunerea lor.

Au finalizat actele de divort acum o luna, dar asteapta momentul potrivit pentru a le depune. Atunci, vor face o declaratie comuna in care vor spune cat de mult se iubesc si cum au luptat sa faca lucrurile sa functioneze, dar nu au reusit. Sincer, la final nu au putut ajunge la un compromis. Ceea ce aveau inainte este trecut si amandoi au acceptat acest lucru”, a afirmat o sursa apropiata celor doi pentru DailyMail.

Vestea vine dupa ce Ben Affleck a cumparat o vila de 20,5 milioane de dolari in Pacific Palisades saptamana trecuta. Achizitia actorului a venit la cateva zile dupa ce cuplul si-a vandut conacul din Beverly Hills in valoare de 68 de milioane de dolari.

Vestea despartirii lor a socat fanii iar multi dintre acestia inca spera ca „Bennifer” va rezista in fata dificultatilor. Cu toate acestea, cei doi par hotarati sa mearga pe drumuri separate si sa incheie acest capitol din viata lor.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri