Site Cover (41)
Vedete Elena Ardeleanu este stabilita in Dubai si are o cariera de succes acolo/Sursa foto:Facebook+Instagram

Catalin Bordea, primele declaratii dupa ce a fost surprins alaturi de noua iubita: “Stie prin ce am trecut… este o femeie extraordinara”

Articol scris de UTV Data publicării:

Catalin Bordea face primele declaratii dupa ce a fost surprins in timp ce se saruta cu noua iubita. Comediantul a fost fotografiat zilele trecute in ipostaze romantice alaturi de Elena Ardeleanu.

Vedeta spune ca au inceput sa discute pe Instagram. Mai intai cei doi au legat o relatie de prietenie iar lucrurile au evoluat frumos intr-o relatie amoroasa.

„Ne-am cunoscut prin mici discutii nevinovate pe Instagram, fara intentii. Incercam sa o fac sa rada, din cand in cand, si s-a legat o prietenie”, a povestit Catalin Bordea pentru cancan.ro.

Citeste si "Mama lui Catalin Bordea a murit la varsta de 55 de ani"

elena-ardeleanu-facebook1

Catalin Bordea: “Imi place foarte de mult de ea...”

Dupa ce fosta sotie a fugit cu cel mai bun prieten, Catalin Bordea spune ca acum nu vrea sa se arunce cu capul inainte si incepe aceasta relatie cu pasi mici.

„Nu pot spune ca suntem iubiti. Ne stim de putin timp si inca incercam sa ne cunoastem. Imi place foarte mult de ea pentru ca e o femeie extraordinara. Luam fiecare zi asa cum vine si vedem unde o sa ajungem. Pare formal. Dar chiar asa este”, a adaugat el.

Citeste si "Mihai Bobonete l-a luat peste picior pe Catalin Bordea: “Tu crezi ca toata lumea o sa zica incontinuu: saracu, ati auzit ce i s-a intamplat? Nu ne mai intereseaza, gata!”

Cine este Elena Ardeleanu?

Elena Ardeleanu este stabilita in Dubai si are o cariera de succes acolo. Bordea a confirmat ca tanara este la curent cu tot trecutul sau, inclusiv cu tradarea fostei sotii si a prietenului sau cel mai bun, Paul Maracine (Spike).

„Ea nu locuieste aici, are o viata in Dubai si e foarte concentrata pe viata profesionala. Are planuri mari si deja le pune in aplicare. Si cel mai important, nu exista nicio presiune. Stie prin ce am trecut si e ancorata in prezent”, a mai spus Catalin Bordea.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: cuplu , catalin bordea

Partenerii Nostri