Diddy, Sean Combs attends the 2022 Billboard Music Awards at MGM Grand Garden Arena on May 15, 2022 in Las Vegas, Nevada
Vedete Foto:ProfiMedia Images/Sean Diddy Combs

Cazul 'P. Diddy' se amplifica. 120 de noi victime, inclusiv minori, il acuza de agresiune sexuala

Articol scris de UTV Data publicării:

Cunoscutul rapper P. Diddy, deja inculpat si inchis pentru trafic in vederea exploatarii sexuale, a fost acum acuzat de agresiune sexuala de alte 120 de victime, printre care mai multi minori.

Aceste dezvaluiri reprezinta o noua lovitura pentru Diddy, care se afla in prezent in arest preventiv la New York in asteptarea procesului, conform News.ro.

Zidul tacerii a fost spart si victimele ies in fata”, a explicat avocatul Tony Buzbee, care sustine ca reprezinta 120 de noi victime, printre care 25 de minori, care intentioneaza sa-l dea in judecata pe rapper.

P Diddy Hamptons Labor Day Party

Dupa ce Sean Combs, in varsta de 54 de ani, a fost arestat luna trecuta, firma avocatului a infiintat o linie telefonica de urgenta. Rezultatele au fost uimitoare: „peste 3.285 de persoane” au sunat afirmand ca sunt victime sau martori ai unei agresiuni comise de fostul mogul hip-hop.

Arestarea si incarcerarea sa au declansat un val de marturii care acopera ultimele trei decenii, au explicat avocatii in cadrul unei conferinte de presa la Houston, Texas.

As spune ca in 90% din cazuri, aceste persoane au fost drogate inainte de a fi agresate”, a declarat Buzbee.

Sean 'Diddy' Combs sighting in NYC

La petrecerile organizate de el, cand ti se dadea o bautura daca refuzai sa o bei, erai dat afara imediat”, a continuat avocatul, relatand marturia unei presupuse victime.

Unele dintre victime erau minore la momentul faptelor, potivit avocatului, care a dat exemplul unui baiat care avea doar noua ani cand a sustinut o auditie pentru casa de discuri a lui Diddy, ‘Bad Boy Records’.

Aceasta persoana a fost abuzata sexual, aparent de Sean Combs si de alte cateva persoane de la studio, in schimbul promisiunii unui contract de inregistrare pentru el si parintii sai.”

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: p.diddy , arest

Partenerii Nostri