Entertainment: 2024 Grammy Awards
Vedete Foto: ProfiMedia Images/Taylor Swift si Celine Dion

Ce a spus Celine Dion despre momentul in care fost ignorata de Taylor Swift la inmanarea premiului Grammy pentru cel mai bun album al anului

Articol scris de UTV Data publicării:

Celine Dion a avut prima aparitie publica din ultimele trei luni, duminica seara, cand a urcat pe scena ceremoniei de decernare a Premiilor Grammy pentru a inmana premiul “Albumul anlui”.

Artista in varsta de 55 de ani a fost diagnosticata cu sindromul persoanei rigide, o patologie neurologica rara ce ii afecteaza muschii, motiv pentru care s-a indepartat de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, Celine Dion a facut un efort imens si a urcat pe scena galei Grammy duminica.

(VIDEO) Celine Dion, aparitie surprinzatoare la Premiile Grammy

Taylor Swift a primit premiul Grammy pentru albumul anului chiar din mainile legandarei Celine Dion. Momentul a fost destul de “ciudatel”, Taylor si-a luat albumul in graba din mainile lui Celine si a parut ca o ignora cu desavarsire pe artista.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Celine Dion a trecut cu vederea micul “incident”

“Nu cred ca i-a pasat. Dupa aceea, ele au vorbit in culise. Celine a fost gratioasa si fericita sa fie acolo. Bineinteles ca ar fi fost potrivit ca Taylor sa-i arate recunoastere, asa cum Adele a facut cu ani in urma”. a spus o sursa apropiata pentru Page Six.

In 2017, cand Celine i-a prezentat lui Adele trofeul pentru piesa anului, britanica a imbratisat-o calduros si a pus ca nu este “demna” de o asemenea onoare ca Dion sa-i inmaneze Grammy-ul.

“Celine a vrut sa le arate tuturor ca se simte mult mai bine. Are zile bune si zile rele. E o boala dureroasa, dar nu este condamnare la moarte. Clar este capabila sa faca anumite lucruri si a vrut sa le arate tuturor ca s-a intors. A aratat fantastic. Speranta este ca va putea din nou sa cante”, a mai spus persoana citata de Page Six.

 

Partenerii Nostri