Céline Dion quitte le Royal Monceau pour préparer la cérémonie d’ouverture des Jeux Olympiques (JO 2024) à Paris
Vedete Pentru ceremonia de deschidere sunt vehiculate mai multe nume de artisti: Aya Nakamura, intre acestea. Pentru moment, doar prezenta lui Marc Cerrone a fost confirmata.//Sursa foto: Profimedia Images

Celine Dion a fost surprinsa pe strazile din Paris. Artista ar putea canta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice

Articol scris de UTV Data publicării:

Celine Dion se afla la Paris, cu doar cateva zile inainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, unde este asteptata sa concerteze, potrivit RTL, care confirma o informatie a BFMTV.

Artista in varsta de 56 de ani a decolat din Las Vegas, unde locuieste, luni, la ora 16.32, la bordul unui Bombardier BD-700 inchiriat de VistaJet, o companie aeriana cu care obisnuieste sa calatoreasca, conform News.ro.

Citeste si "Celine Dion este hotarata sa revina pe scena. "Ma voi intoarce pe scena, chiar daca va trebui sa ma tarasc"

Celine Dion Meets Her Fans Outside Her Hotel In Paris

Potrivit informatiilor BFM TV, cantareata este cazata la Royal Monceau, in arondismentul 8. De asemenea, ea urmeaza sa faca o proba la Dior, in vederea ceremoniei de deschidere, au declarat pentru BFM TV surse din anturajul ei.

Zvonul privind participarea lui Celine Dion la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din 2024 circula de mai multe luni, dar nu a fost niciodata oficializat. Ea ar putea canta „L'Hymne à l'amour” de Edith Piaf.

Prestatille artistilor vor fi inregistrate de teama unei defectiuni sau a unei probleme tehnice.

Citeste si "Ce a spus Celine Dion despre momentul in care fost ignorata de Taylor Swift la inmanarea premiului Grammy pentru cel mai bun album al anului"

Ministrul Sporturilor, Amelie Oudea-Castera, nu a vrut sa confirme si nici sa infirme la „Telematin” participarea cantaretei in spectacolul regizat de Thomas Jolly.

"Nu am de gand sa spun da sau nu", a declarat ea in platoul „Telematin”.

Pentru ceremonia de deschidere sunt vehiculate mai multe nume de artisti: Aya Nakamura, intre acestea. Pentru moment, doar prezenta lui Marc Cerrone a fost confirmata.

Celine Dion, care sufera de sindromul persoanei rigide, o afectiune neurologica care ii afecteaza vocea si care a obligat-o sa se retraga de pe scene, nu a mai urcat pe scena din 8 martie 2020 la Newark, in Statele Unite.

Citeste si "Celine Dion a facut noi dezvaluiri despre boala de care sufera: „Am avut coastele rupte din cauza spasmelor musculare”

New trailer for the upcoming Amazon TV documentary 'I Am: Celine Dion'

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri