MADONNA AND HER BROTHER CHRISTOPHER CICCONE
Vedete Christopher Ciccone, fratele mai mic al Madonnei//Sursa foto: Profimedia Images

Christopher Ciccone, fratele mai mic al Madonnei, a murit. O noua pierdere tragica pentru familia artistei

Articol scris de UTV Data publicării:

Christopher Gerard Ciccone, artist, dansator, designer si fratele mai mic al celebrei cantarete Madonna, a murit la varsta de 63 de ani, conform News.ro.

Barbatul a murit vineri in Michigan, a declarat duminica reprezentantul sau Brad Taylor pentru Associated press. El suferea de cancer.

„Este greu de explicat legatura noastra. Ne-am luat reciproc de mana si am dansat prin nebunia copilariei noastre. De fapt, dansul a fost un fel de lipici care ne-a tinut impreuna”, a scris Madonna pe Instagram.

„L-am admirat. Avea gusturi impecabile. Si o limba ascutita, pe care o folosea uneori impotriva mea, dar eu il iertam intotdeauna”, a adaugat artista.

Madonna a dezvaluit ca in ultimi ani s-au racit si nu isi mai vorbeau dar cand a aflat ca s-a imbolnavit, au lasat toate neintelegerile de o parte si s-au regasit.

„Am facut tot posibilul sa il tin in viata cat mai mult timp. Suferea atat de mult spre sfarsit… Ma bucur ca nu mai sufera. Nu va mai exista niciodata cineva ca el.”

Citeste si "Madonna, surprinsa in Portofino alaturi de iubitul ei mai tanar cu 37 de ani. Cine este tanarul in varsta de 28 de ani?"

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cine a fost Chrisopher Ciccone

Dansator inca din tinerete, Ciccone a fost profund legat de ascensiunea surorii sale catre celebritate in anii 1980, aparand in videoclipuri precum ‘Lucky Star’, regizand turneul ‘Blond Ambition’ si fiind director de turneu pentru ‘The Girlie Show’. De asemenea, a regizat videoclipuri pentru Dolly Patron si Tony Bennett.

In 2008, Ciccone a lansat o autobiografie bestseller intitulata "Life with My Sister Madonna", in care a scris despre relatia lor tensionata, incurcaturile ei romantice, precum si amintiri din timpul in care a fost in turneu cu ea. Timp de doua decenii, el i-a fost alaturi, coregrafiind, regizand, imbracandu-se si ajutandu-si sora. De asemenea, i-a amenajat casele din New York, Miami si Los Angeles. A spus ca a fost un pic ca o casatorie.

In ultimii ani din viata, Ciccone s-a mutat in Peninsula Inferioara din Michigan pentru a fi mai aproape de familie. In 2016, Ciccone s-a casatorit cu Ray Thacker, un actor britanic, care i-a fost alaturi când a murit.

Madonna si-a mai pierdut mama vitrega, Joan Clare Ciccone, din cauza cancerului, in urma cu doar cateva saptamani, si pe fratele ei mai mare, Anthony Ciccone, la inceputul anului 2023.

Citeste si "Madonna a atras 1,6 milioane de persoane la concertul de pe plaja Copacabana din Brazilia"

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri