*EXCLUSIVE* *STOCK IMAGES* Friends star Matthew Perry attends a Testimonial against drugs and alcohol a the Classroom Magna Administration of the National School of Rome *TAKEN ON THE 18/12/2013*
Vedete Kenneth Iwamasa, asistentul personal al lui Perry, a fost acuzat de conspiratie pentru distribuirea de ketamina.//Sursa foto: Profimedia Images

Cinci persoane au fost arestate in cazul mortii actorului Matthew Perry

Articol scris de UTV Data publicării:
Inculpatii includ doi medici, asistentul personal al lui Perry, un apropiat al actorului si o persoana denumita de autoritati „Regina Ketaminei”, conform unui comunicat de presa emis de Biroul Procurorului General al Statelor Unite.
 
Medicii i-au furnizat actorului din „Friends”, care a murit in locuinta sa din Los Angeles in octombrie 2023, o cantitate mare de ketamina, a declarat procurorul general al SUA, Martin Estrada, si „au profitat de problemele de dependența ale domnului Perry pentru a se imbogati”.

Documentele instantei au dezvaluit mesaje text trimise intre cei doi medici inculapti, in care primul discuta despre cumpararea de ketamina pentru a o vinde „victimei MP” – Perry.

„Ma intreb cat va plati acest idiot” si „hai sa vedem”, potrivit The Times.

Citeste si "Poza bizara postata de Matthew Perry inainte sa moara"

*EXCLUSIVE* Matthew Perry’s Assistant Kenneth Iwamasa and Doctors Charged With Getting Him Ketamine! **FILE PHOTOS**
Perry, in varsta de 54 de ani, discutase public despre problemele sale de dependenta de-a lungul anilor. La momentul decesului sau, actorul  urma un tratament cu infuzii de ketamina pentru anxietate si depresie, a declarat anul trecut medicul legist din Los Angeles intr-un raport de autopsie. Cu toate acestea, legistul a constatat niveluri mult mai ridicate de ketamina in sangele actorului decat ar fi fost de asteptat doar de la terapie, motivul decesului fiind considerat supradoza cu ketamina.

Kenneth Iwamasa, asistentul personal al lui Perry, a fost acuzat de conspiratie pentru distribuirea de ketamina.

La mijlocul lunii octombrie, Iwamasa a cautat o sursa suplimentara de ketamina pentru Matthew Perry. El a contactat un cunoscut al lui Perry, Erik Fleming, care la randul sau a apelat la un vanzator de droguri cunoscut sub numele de „regina ketaminei.”

Trei dintre persoanele acuzate si-au recunoscut deja vinovatia.

Citeste si "Testamentul actorului Matthew Perry a fost facut public. Cine sunt beneficiarii"

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: matthew perry

Partenerii Nostri