sursa: THE SUN
Vedete

(FOTO) Cristiano Ronaldo surprins in ipostaze fierbinti alaturi de Georgina Rodriguez

Articol scris de UTV Data publicării:

Cristiano Ronaldo surprins in ipostaze fierbinti alaturi de Georgina Rodriguez.

Jucatorul de legenda, in varsta de 39 de ani  se afla zilele acestea in vacanta cu iubita sa, Georgina Rodriguez in Saint Tropez. Franta.
Cei doi indragostiti au fost surprinsi pe un iaht de lux bucurandu-se de o vacanta romantica.In imaginile surprinse de paparazzi Cristiano Ronaldo, care poarta un sort de baie negru, confirma inca o data titlul de "unul dintre cei mai sexi barbati ai planetei", afisandu-si trupul bine lucrat.Nici iubita sa, Georgina nu se lasa mai prejos cu fizicul sau impresionant, luandu-i mintile fotbalistului, care nu se poate abtine de la gesturi indraznete, si o apuca de posteror.
Iubita lui Ronaldo, in varsta de 30 de ani, poarta in imagini un costum de baie alb care ii pune in evidenta formele voluptoase.Cei doi sunt foarte relaxati si se bucura unul de compania celuilat pe luxosul iaht al familiei care valoreaza peste 6 milioane de euro.
 
 
Ronaldo si Georgina formeaza un cuplu de 8 ani de zile, avand impreuna o familie superba cu 5 copii, din care 3 sunt copiii lui Ronaldo din relatiile trecute.
In luna iulie a circulat zvonul ca cei doi s-ar fi casatorit in secret, dupa ce Ronaldo a numit-o pe Georgina sotia lui intr-un video filmat pentru o campanie publicitara:

„Cand nu ma antrenez in club, imi place sa lucrez cu sotia mea acasa", a spus el.
 

 

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: cristiano ronaldo

Partenerii Nostri