Hamburg, Germany. 6 July, 2024. Cristiano Ronaldo of Portugal during the UEFA EURO 2024 - Quarter-finals - Portugal vs France at Volksparkstadion.Credit: Meng Gao/Alamy Live News
Vedete Sursa foto:Profimedia Images

Cristiano Ronaldo si-a lansat oficial canalul de Youtube. Fotbalistul a batut un nou record

Articol scris de UTV Data publicării:

Cristiano Ronaldo si-a lansat miercuri (21.08.2024) canalul personal de YouTube. Fotbalistul portughez in varsta de 39 de ani isi propune sa impartaseasca secvente din viata sa privata cu partenera sa Georgina Rodriguez si copiii lor.

UR Cristiano a ajuns la peste 1 milion de abonati in doar 90 de minute de la lansare, devenind astfel canalul de YouTube care a atins cel mai rapid acest prag. In momentul de fata portughezul a strans peste 16 milioane de abonati.

Canalul include o varietate de continut, cum ar fi vloguri, moment mai putin stiute din viata personala a fotbalistului si sesiuni de intrebari si raspunsuri alaturi de partenera sa, Georgina Rodríguez.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fanii vor putea sa vada continut exclusiv si personal, dar si detalii despre antrenamentele, calatoriile si proiectele personale ale lui Ronaldo. In mai putin de 24 de ore au fost incarcate 12 vieoclipuri.

”Sunt foarte fericit ca acest proiect a prins viata. A fost in mintea mea mult timp si ma bucur ca am reusit sa-l aducem la realitate.

Mereu mi-a placut sa am o relatie stansa cu fanii pe retelele de socializare, iar acest canal de YouTube duce totul la alt nivel. Fanii vor afla mai multe despre mine si despre familia mea.

De asemenea, vreau sa public diferite conversatii ale mele cu invitati care cu siguranta vor fi surprinzatori”, a transmis Cristiano Ronaldo, conform celor de la Variety.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri