dana-marijuana (9)
Vedete Sursa foto: Dana Coteanu/Instagram

(VIDEO) Dana Marijuana a fost adusa in fata Tribunalului din Constanta: „Nu regret nimic!". DIICOT cere ca artista sa ramana dupa gratii

Articol scris de UTV Data publicării:

Dana Marijuana, pe numele sau real Coteanu Elena Daniela, a fost adusa astazi, 17.09.2024, in fata Tribunalului Constanta, impreuna de alti doi inculpati, cercetati intr-un dosar de trafic de droguri, conform Ziua de Constanta. Procurorii DIICOT au cerut ca acestia sa ramana dupa gratii.

Dupa ce a coborat din duba politiei, artista a stat de vorba cu presa aflata la fata locului. Dana a negat ca ar fi vandut droguri pe litoral. „Am vrut si noi o petrecere! Multumesc Politiei Romane, pentru ca sunt extraordinari si au dreptate, tot timpul", a declarat Dana Marijuana.

Citeste si "Dana Marijuana ataca dur trupa La Familia. Vezi ce au raspuns Sisu si Puya."

dana-marijuana (2)

Intrebata daca a consumat droguri, artista a recunoscut:

„Da! Pai, daca tot ati spus ca nu consum, am zis, la un moment dat, si eu sa vad cum e. (...) Bine, a fost prea bine, stii? Nu regret nimic. Nimic din viata mea!”, a mai spus Dana Marijuana.

Citeste si "Dana Marijuana a fost testata pozitiv la drugtest. Cantareata a fost oprita in trafic la 2 Mai"

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Dana Marijuana si alti doi suspecti au fost arestati preventiv pe data de 23 august 2024 intr-un dosar de trafic de droguri instrumentat de DIICOT Constanta.

Aceasta masura a fost luata de instanta, dupa ce a fost sesizat judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Constanta cu propunerea de arestare preventiva a celor trei.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: dana marijuana , arest , droguri

Partenerii Nostri