Site Cover (64)
Vedete Petrecerile 'White Party' ale rapperului Diddy. Data poza: September 7, 1998// Sursa: Profimedia Images

Detalii socante despre petrecerile lui Diddy erau povestite cu ani in urma de Khloe Kardashian in reality show-ul KUWTK

Articol scris de UTV Data publicării:

Intr-un video din emisiunea 'Keeping Up with the Kardashians' difuzat in 2014, Khloé Kardashian impartasea detalii despre una dintre petrecerile organizate de Sean “Diddy” Combs, in contextul in care acesta este arestat pentru trafic de persoane si crima organizata.

In timpul episodului, Kourtney Kardashian o intreaba pe sora ei: „Deci, cine a fost cu tine In weekend?” dupa ce Khloé isi petrecuse weekendul in Las Vegas.

Cand Khloé a raspuns: „O multime de prieteni de-ai mei,” Kourtney a enumerat o lista de nume, care ii includea pe Diddy, fiul sau adoptiv Quincy Combs si rapperul French Montana.

Khloé a dat detalii despre petrecerea organizata de Diddy in timpul discutiei cu Kourtney si prietena lor Khadijah Haqq. „Nu am fost inca la culcare. Am urcat in avion la 5:30 dimineata,” a spus Khloé, adaugand: „La petrecerea asta, cred ca jumatate dintre oameni erau complet goi.”

Petrecerile cunoscute ca "White Parties", organizate de Diddy au fost frecventate de-a lungul anilor de unele dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: diddy , arest , petreceri

Partenerii Nostri