Kate Middleton annonce en avoir fini avec la chimiothérapie lors d'une vidéo en famille diffusée lundi 9 septembre 2024
Vedete Kate Middleton marturiste ca acesta perioada traumatizanta i-a schimbat perspectiva asupra vietii, realizand cat de mult trebuie pretuite lucrurile simple ale vietii.//Sursa foto: Profimedia Images

Dupa 9 luni de chimioterapie Kate Middleton, Printesa de Wales, a facut marele anunt

Articol scris de UTV Data publicării:

Prin intermediul unui video extrem de emotionant in care apare alaturi de familia ei, Printesa de Wales, a dat vestea asteptata de o lume intreaga. Tratamentul dur urmat timp de 9 luni impotriva cancerului a avut succes.

Cu un ton linistitor si cald, Printesa poveste drumul greu si incert de la aflarea diagnosticului si pana acum, drum pe care a mers avand familia aproape.

Kate Middleton annonce en avoir fini avec la chimiothérapie lors d'une vidéo en famille diffusée lundi 9 septembre 2024

"Viata cu cancer este complexa, infricosatoare si imprevizibila pentru toata lumea, mai ales pentru cei mai apropiati de tine."

Kate Middleton marturiste ca acesta perioada traumatizanta i-a schimbat perspectiva asupra vietii, realizand cat de mult trebuie pretuite lucrurile simple ale vietii.

"Aceasta perioada ne-a reamintit, mai presus de toate, mie si lui William sa reflectam si sa fim recunoscatori pentru lucrurile simple, dar importante din viata, pe care multi dintre noi le consideram adesea de la sine intelese."

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Desi tratamentul impotriva cancerului s-a incheiat, boala fiind invinsa, urmeaza o perioada de recuperare fizica si emotionala pentru Printesa de Wales care promite sa-si reia angajamentele treptat.

Mesajul lui Kate Middleton se incheie cu ganduri de compasiune si sustinere pentru cei care lupta cu aceasta boala cumplita, asigurand ca va fi alaturi de ei umar la umar, si cu rugamintea de a nu-si pierde speranta.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: kate middleton

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri