denis-dragus-si-vanessa-dragus-nunta (6)
Vedete Sursa foto: Instagram

(FOTO) Denis Dragus s-a casatorit cu Vanessa! "Generatia de Suflet" i-a fost alaturi fotbalistului

Articol scris de UTV Data publicării:

Denis Dragus, in varsta de 25 de ani, s-a casatorit religios cu mama copiilor sai, Vanessa. Evenimentul a avut loc intr-un cadru de poveste, in apropierea Bucurestiului.

Radu Dragusin, Nicolae Stanciu, Ianis Hagi, Razvan Marin, Florinel Coman si Denis Alibec au fost prezenti, miercuri seara, la nunta lui Denis Dragus cu Vanessa si la botezul fetitei lor, Derya.

denis-dragus-si-vanessa-dragus-nunta (10)

"Cu suflet si pe teren, si in afara lui! Felicitari, Denis si Vanessa!", se arata intr-un mesaj postat pe Facebook de echipa nationala de fotbal, insotit de o fotografie in care apar jucatorii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Atacantul Denis Dragus si sotia sa Vanessa s-au cununat religios, miercuri, in ziua in care a avut loc si botezul fetitei lor, Derya.

denis-dragus-si-vanessa-dragus-nunta (4)

Marius Sumudica este nas de cununie

Cei doi au avut doua perechi de nasi, unul fiind antrenorul Marius Sumudica si sotia sa.

Tot miercuri, cei doi au si-au botezat fetita cea mica, Derya-Sarah (7 luni). Cei doi mai au o fetita, Gloria, in varsta de 3 ani.

Nunta a fost programata initial in luna mai, dar a fost amanata ca urmare a participarii Romaniei la Euro-2024.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: nunta

Partenerii Nostri