Site Cover (62)
Vedete Sursa foto: Captura de ecran/Tik Tok

Theo Rose si Anghel Damian s-au casatorit in secret. „A fost cea mai frumoasa nunta la care am participat vreodata in viata mea”

Articol scris de UTV Data publicării:

Theo Rose si Anghel Damian s-au casatorit, surprinzand pe toata lumea. Artista a dezvaluit ca au facut pasul cel mare in urma cu trei saptamani, intr-un cadru restrans. Cei doi si-au unit destinele fara un eveniment fastuos, ci mai degraba la un gratar unde au fost invitati membrii familiei si cativa prieteni apropiati.

Theo Rose a facut marele anunt la lansarea serialului „Tatutu”. Nimeni nu banuia ca cei doi indragostiti s-au casatorit in secret, dar acum, inelul de pe degetul cantaretei confirma ca este oficial doamna Damian.

Citeste si "Theo Rose face sacrificii pentru a petrece timp cu fiul ei, Sasha"

Theo Rose-nunta (4)

Theo Rose vrea sa plece in luna de miere alaturi de micutul Sasha

El e cu mult peste barbatii de varsta lui, pe care i-am intalnit pana acum. Ne-am casatorit. A fost intr-o duminica, ne-am luat nasii, parintii si fratii, atat. Ne-am cununat la primarie si la biserica, a fost cea mai frumoasa nunta la care am participat vreodata in viata mea. A fost foarte emotionant. Eu cant foarte mult in ultima vreme, nu mai am energie si pentru petrecerea mea, asa ca a fost ca un gratar in familie. A fost acum 3 saptamani. Iar luna de miere va fi in ianuarie, probabil. Dar oricum, fara copil nu plec. Vreau neaparat sa fie copilul meu cu mine in vacanta, a declarat Theo Rose pentru Cancan.

Acum a inceput sa fie si mai atasat de mine. Nu e disperare, nu are nicio problema sa stea cu mama, sau cu bona, dar atunci cand ma vede, e bucuria aia din ochii lui, ceva extraordinar. El vrea cu mine sa doarma, nu cu altcineva, e o satisfactie pe care nu o pot explica. Stiam ca sunt in stare de aceasta iubire materna, atat de mare. Imi doresc si mai mult si mai bine. Am si un copil minunat, e un copil bun”, a mai spus artista pentru sursa mentionata mai sus.

Citeste si "Theo Rose, detalii despre despartirea de fostul iubit: „Incerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare”

Anghel Damian a vorbit despre inceputul relatiei cu Theo Rose

Anghel Damian recunoaste ca inceputul relatiei cu Theo Rose si toate articolele care s-au scris despre ei l-au dat peste cap. Actorul si regizorul a vorbit intr-un interviu pentru VIVA! despre cum a gestionat acea perioada dificila din viata sa, despre relatia pe care o are cu socrii dar si despre prima impresia pe care a avut-o despre Theo cand a cunoscut-o pe platoul de filmare.

Theo Rose si Anghel Damian s-au intalnit pentru prima oara pe platoul de filmare al serialului “Clanul”. Desi artista nu avea experienta in actorie, el a avut incredere in ea de la inceput.

“O vazusem pe Theo in diferite contexte profesionale – emisiuni si muzica – si iti dadeai seama ca e un spirit ludic, polivalent si multitalentat. De la prima interactiune am descoperit ca are un potential mare pentru actorie. Are o viziune foarte corecta, pune munca inaintea talentului si d-asta evolutia ei a fost spectaculoasa. Sper sa isi doreasca in continuare si drumul acesta (al actoriei). Eu ii voi fi alaturi”, a spus Damian pentru sursa mentionata mai sus.

In vara anului 2022, Anghel si Theo au fost surprinsi impreuna iar relatia lor a ajuns cel mai discutat subiect al momentului. Inainte de a fi cu artista, Anghel a avut o relatie de lunga durata cu Lia Bugnar iar ziarele de scandal au venit cu fel si fel de teorii despre acest “triunghi amoros”.

theo-rose (8)

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri