Paris 2024 - Travis Scott At Men's Basketball France v Germany
Vedete Deocamdata nu a fost confirmat daca rapperul de 33 de ani se afla inca in arestul Politiei.//Sursa foto: Profimedia Images

(FOTO) Travis Scott, arestat la Paris dupa ce s-a batut cu bodyguardul sau

Articol scris de UTV Data publicării:

Travis Scott, unul dintre cei mai apreciati rapperi americani, a fost retinut vineri dimineata la Paris pentru comiterea unor acte de violenta, a anuntat Parchetul francez, confirmand o informatie dezvaluita in premiera de revista Valeurs Actuelles, informeaza AFP, citat de Agerpres.

La primele ore ale diminetii de vineri, "politistii au fost chemati sa intervina la Hotelul Georges V si l-au retinut pe Travis Scott pentru violente comise asupra unui agent de securitate. Acesta din urma intervenise pentru a il desparti pe rapper de bodyguardul sau, cu care avea o altercatie", a precizat Ministerul Public din Franta.

Politia Judiciara se va ocupa de ancheta, a adaugat Parchetul din Paris.

Citeste si "(VIDEO) Travis Scott si iubitul lui Cher au fost implicati intr-o bataie la petrecerea de dupa Cannes 2024

Deocamdata nu a fost confirmat daca rapperul de 33 de ani se afla inca in arestul Politiei.

Travis Scott a publicat joi seara pe Instagram un videoclip care il arata la Bercy Arena, unde s-au desfasurat partidele de baschet din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris.

Pe contul sau, care este urmarit de 57 de milioane de admiratori, rapperul american a difuzat apoi imagini filmate la o petrecere organizata intr-un club de noapte.

Travis Scott a devenit cunoscut inca de la primul sau album, "Rodeo", lansat in anul 2015. De atunci, artistul american, originar din Houston, a devenit o personalitate a muzicii rap americane si a lansat alte patru albume, inclusiv materialul discografic de mare succes "Astroworld" din 2018.

Citeste si "(VIDEO) Travis Scott a fost surprins in Grecia dansand alaturi de localnici"

Travis Scott, al carui nume real este Jacques Bermon Webster II, are un fiu si o fiica cu fosta lui partenera de viata Kylie Jenner, o cunoscuta personalitate de pe retelele de socializare.

Starul rap a avut mai multe probleme judiciare in Statele Unite. In iunie, el a fost arestat la Miami Beach, in statul american Florida, pentru tulburarea ordinii publice in timp ce se afla in stare de ebrietate.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: travis scott , arest , paris

Partenerii Nostri