Site Cover (38)
Vedete Am spus Da, in fata lui Dumnezeu, inseamna mult pentru noi.Sursa foto:Captura de ecran @IamSport

Ianis Hagi s-a casatorit cu Elena Tanase. Vezi primele imagini de la nunta anului

Articol scris de UTV Data publicării:

Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi si component al Generatiei de Suflet a fotbalului romanesc, s-a casatorit religios cu Elena Tanase, duminica, la Biserica Sfantul Visarion din Capitala, conform News.ro.

Mireasa a purtat o rochie superba cu trena lunga si un voal spectaculos. Ianis a optat pentru o tinuta cu pantaloni negri si sacou alb.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Simona Halep a intors toate privirile la nunta lui Ianis Hagi

Simona Halep a fost prezenta la nunta lui Ianis Hagi cu Elena, duminica seara, la Domeniul Stirbey. Halep, care poarta o rochie eleganta neagra, a venit insotita de parintii ei, Stere si Tania.

"Este o familie foarte, foarte speciala pentru noi toti si ma bucur tare mult ca pot fi prezenta. Le doresc casa de piatra si multa fericire. Bineinteles ca intru la dans, cu mare drag si cu mare placere. Le doresc casa de piatra, sa fie fericiti, sa se inteleaga, sa se respecte si sa se plimbe peste tot pentru ca sunt foarte tinerei. Dar stiu ca Ianis mai are activitate, ii doresc mult succes, multa incredere in el si sa-i mearga totul bine", a declarat Simona Halep.

ianis hagi nunta (1)

Ianis Hagi: "Romania nu joaca, de ce sa ne uitam la meci?"

"Prima parte a zilei a trecut, urmeaza distractia si voia buna", a spus Ianis Hagi.

"Sunt sigura ca e totul perfect, nu am mai vorbit cu echipa. Dar de fiecare data cand adresam cate o intrebare imi spuneau ca e totul cum ne dorim", a afirmat si Elena Hagi.

"E cea mai frumoasa zi din viata mea de pana acum, sunt foarte fericita. Am spus Da, in fata lui Dumnezeu, inseamna mult pentru noi. Sunt sigura ca totul este perfect, abia astept sa vad ce ne rezerva viitorul."

"Ii asteptam pe toti cu drag, fiecare e special. Cei care nu pot veni au probabil motive, dar stim ca sunt alaturi de noi. Colegii mei...vacanta lor e foarte scurta, cu siguranta s-au gandit si la ei, dar stim ca sunt cu gandul la noi, conteaza si familia. (Despre finala Euro 2024, razand) Romania nu joaca, de ce sa ne uitam la meci? Noi suntem cu dansul, cat se canta, noi dansam", a mai spus Ianis Hagi.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: nunta , cuplu

Partenerii Nostri