inna (1)
Vedete

(VIDEO) INNA - moment surpriza la Grand Prix-ul Formula 1 din Olanda

Articol scris de UTV Data publicării:

INNA a oferit un spectacol incendiar la deschiderea Grand Prix-ului de Formula 1 din Olanda, cucerind publicul cu o reprezentatie de neuitat. Artista a fost invitatul surpriza al grupului Kris Kross Amsterdam, alaturi de care a electrizat scena cu interpretarea super hitului international “Queen of My Castle”, o piesa care a facut furori in topurile muzicale globale. Acest moment grandios marcheaza o premiera istorica, INNA devenind primul artist roman care urca pe scena prestigioasei curse de Formula 1, confirmandu-si statutul de artist international.

Colaborarea dintre Kris Kross Amsterdam si INNA pentru “Queen of My Castle” este un real succes. Piesa este pe #5 in Radio Chart-ul din Franta! De asemenea, domina topurile din tari precum Olanda (#6), Lituania, Bulgaria, Cehia, Letonia, Croatia, Turcia, Slovacia si Serbia. De asemenea, piesa a fost imnul oficial al festivalului Neversea, clasat pe locul 23 in lume, unde INNA a interpretat-o alaturi de Kris Kross Amsterdam.

INNA isi continua ascensiunea internationala impresionanta. Artista a obtinut recent discul de platina in Franta pentru colaborarea cu R3HAB si Sash! pentru piesa "Rock My Body", care a inregistrat un record de peste 30 de milioane de stream-uri.

Anul 2024 a fost unul spectaculos pentru artista, fiind prezenta pe scenele celor mai mari festivaluri internationale, inclusiv Tecate Pa'l Norte si Tecate Emblema din Mexic, alaturi de artisti de renume precum Imagine Dragons, Thirty Seconds to Mars, Placebo, Anitta, Calvin Harris, si Sam Smith. De asemenea, a urcat pe scena UNTOLD Dubai si urmeaza sa cante la Festivalul Lovestream din Bratislava, impartind scena cu nume mari ca 50 Cent, Rita Ora, si Tiesto. In plus, la inceputul anului, INNA a fost in turneu in Statele Unite, sustinand concerte in orase precum Los Angeles, Toronto, New York si Miami.

De asemenea, INNA a lansat cel de-al patrulea album rezultat in urma Dance Queen’s House - “Everything or Nothing”, dar si “El Pasado”, album compus integral in limba spaniola de INNA.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: artisti romani , inna

Partenerii Nostri