j-hope (8)
Vedete Sursa foto: Profimedia Images

J-Hope, unul dintre membrii grupului K-pop BTS, si-a incheiat stagiul militar

Articol scris de UTV Data publicării:
J-Hope, unul dintre membrii grupului K-pop BTS, a fost lasat la vatra joi dupa 18 luni de stagiu militar in Coreea de Sud si a salutat "sacrificiul soldatilor" care asigura securitatea tarii sale, conform Agerpres.

Zeci de fani, unii dintre ei in lacrimi, au venit sa sarbatoreasca revenirea sa la viata civila.

Cea mai populara trupa de baieti din lume a intrat intr-o perioada de pauza muzicala in 2022, deoarece cei sapte membri ai sai trebuie sa execute stagiul militar pe care Coreea de Sud il impune tuturor barbatilor cu varste sub 30 de ani, din cauza tensiunilor cu Coreea de Nord.

La iesirea din baza militara din Wongju, in centrul tarii, J-Hope, principalul dansator al grupului, a fost imbratisat de Jin, un alt membru al trupei, care a terminat serviciul militar in iunie.

Fanii, fluturand bannere colorate, l-au intampinat cu entuziasm: "Soarele straluceste in sfarsit peste ARMY", se putea citi pe afisele lor, o referire la numele adoptat de comunitatea de fani ai grupului sud-coreean.

Citeste si "Jin, din celebra trupa K-pop BTS, si-a finalizat serviciul militar obligatoriu in Coreea de Sud"

j-hope (4)

"In anul si jumatate care a trecut, am realizat ca multi soldati fac eforturi si sacrificii enorme pentru a proteja tara", a declarat J-Hope.

"Apreciez profund sprijinul si dragostea pe care mi le-ati aratat", le-a declarat el fanilor, inainte de a se urca intr-o masina.

In pofida indicatiilor de a nu se deplasa, inca de joi dimineata, circa 50 de fani se aflau in fata bazei militare, unii dintre ei venind chiar din China si Brazilia.

Aceasta noua incheiere de stagiu militar pentru unul dintre membrii trupei ar putea aduce beneficii industriei K-pop, potrivit expertilor in domeniul muzical.

"Revenirea lui J-Hope este cu siguranta ca o ploaie racoritoare pentru HYBE dupa o lunga perioada de seceta", a declarat pentru AFP Yoo Sung-man, analist la Leading Investment and Securities.

HYBE, agentia BTS, este implicata intr-o lupta juridica cu Min Hee-jin, producatoarea grupului feminin K-pop NewJeans, care a condus una dintre filialele sale.

La aceasta se adauga si o ancheta in urma unui accident cu o trotineta electrica, provocat de un alt membru al grupului BTS, Suga, la inceputul anului 2024, in stare de ebrietate, care a dus la scaderea actiunilor HYBE.

Ceilalti membri ai grupului BTS ar trebui sa isi incheie stagiul militar in iunie 2025. Luni, Jin a anuntat ca va lansa primul sau album solo in luna noiembrie.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: bts , armata , k-pop

Partenerii Nostri