lidia-liciu-buble (1)
Vedete Sursa foto: Instagram

Lidia Buble a ramas fara permis de conducere si a fost sanctionata cu o amenda pentru neacordare de prioritate

Articol scris de UTV Data publicării:

Cantareata Lidia Buble a fost sanctionata cu o amenda de 990 de lei si cu suspendarea permisului de conducere dupa ce nu a acordat prioritate intr-o intersectie din Sectorul 1 al Capitalei, conform News.ro.

”La data de 20 septembrie, in jurul orei 18:50, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, in timp ce se aflau in exercitarea atributiilor de serviciu, pe raza Sectorului 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul caruia se afla o femeie. Avand in vedere faptul ca in intersectia in care circula aceasta a efectuat virajul la stanga si nu a respectat obligatia de a acorda prioritate de trecere vehiculelor care circulau din partea dreapta, politistii au aplicat o sanctiune contraventionala in valoare de 990 de lei, iar ca masura complementara au dispus suspendarea exercitarii dreptului de a conduce pentru o perioada de 60 de zile”, a transmis Brigada de Politie Rutiera a Capitalei.

Potrivit unor surse, femeia sanctionata este Lidia Buble.

lidia-liciu-buble (2)

Lidi Buble si problemele cu legea

Lidia Buble a fost condamnata de Tribunalul Bucuresti, in noiembrie 2022, la un an de inchisoare cu suspendare pentru dare de mita, dupa ce a dat 900 de lei unor agenti de politie pentru a nu fi testata cu aparatul etilotest. Conform deciziei instantei, ea urma sa se afle sub supraveghere pentru o durata de doi ani si sa presteze 90 de zile de munca in folosul comunitatii la Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca sau la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie Sociala Sector 1 Bucuresti.

DIICOT a contestat sentinta, dar contestatia a fost respinsa in mai 2023.

Lidia Buble fusese oprita in trafic in 15 februarie 2021, in intervalul orar 02:32 – 03:11, pentru un control de rutina, iar cei doi lucratori de politie in cadrul Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti care au oprit-o au pretins si au primit mita suma de 900 lei.

”Suma de bani primita de catre inculpati cu titlu de mita a fost remisa de catre o inculpata cercetata in cauza, atat cu scopul de a nu fi testata cu aparatul etilotest, cat si pentru a nu fi sanctionata contraventional intrucat aceasta nu avea asupra sa declaratia pe proprie raspundere necesara pentru deplasarea pe timp de noapte pe parcursul instituirii starii de alerta pe fondul pandemiei COVID-19”, se arata in documentele procurorilor.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: lidia buble

Partenerii Nostri