lora-ionut-ghenu-cununie-civila (2)
Vedete Sursa foto: Instagram/Lora

Lora si Ionut Ghenu s-au casatorit civil dupa nou ani de relatie. Vezi primele imagini de la eveniment

Articol scris de UTV Data publicării:

Lora si Ionut Ghenu s-au casatorit civil ieri, 19 septembrie, dupa 9 ani de relatie. Cei doi indragostiti au intors toate privirile la eveniment.

Lora a ales sa imbrace o rochie A-line, de culoare roz pal, de lungime medie, asortata cu o pereche de sandale roz. Ea a les un machiaj simplu, iar parul l-a avut prins discret in parti.

Ionut Ghenu a purtat un costum gri, la care a asortat o camasa alba, iar toata tinuta a fost accesorizat-o cu o pereche de ochelari de soare si o pereche de mocasini.

Evenimentul a durat doar cateva minute, cei doi au spus rapid un 'DA mare cat casa' si au iesit sa sarbatoreasca cu un pahar de sampanie alaturi de invitatii lor.

lora-ionut-ghenu-cununie-civila (6)

Cand fac cununia religioasa Lora si Ionut Ghenu

Cununia religioasa va avea loc pe 5 octombrie. Evenimentul mult visat se va incheia cu o petrecere in mare stil, unde vor participa peste 300 de invitati.

Artista a marturisit recent, intr-un interviu pentru Spy News, ca la petrecere va avea multi prieteni din industria muzicala, care ii vor incanta pe toti cei prezenti. Totusi, ea nu va canta la propria nunta.

„Eu nu voi canta, dar imi vor canta oamenii pe care ii iubesc si ii respect si care au putut sa fie prezenti. Sper sa ne ajunga timpul”, a spus Lora pentru sursa citata mai sus.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: lora

Partenerii Nostri