Site Cover (58)
Vedete Janice Combs si P. Diddy//Sursa foto: Profimedia Images

Mama lui P. Diddy face primele declaratii privind acuzatiile grave care il vizeaza pe fiul ei. „Este un linsaj public”

Articol scris de UTV Data publicării:

Janice Combs, mama rapperului Sean „Diddy” Combs, a facut primele declaratii prin intermediul avocatului sau in care isi apara fiul in fata acuzatiilor grave care i-au fost aduse.

Janice, in varsta de 83 de ani, a descris aceasta situatie drept un „linsaj public” si a declarat ca este socata de aceste acuzatii, subliinind ca fiul sau merita sansa de a-si demonstra nevinovatia in fata instantei.

Citeste si "Au aparut imagini socante de la petrecerile lui P. Diddy. Rapperul a pus o femeie dezbracata pe masa, printre fructe"

EXCLUSIVE Diddy's Sister Looks Downcast Hours After The Combs Family Issued A Statement On The Rappers Arrest

Este sfasietor sa imi vad fiul judecat nu pentru adevar, ci pentru o poveste creata din minciuni. Sa fiu martora la ceea ce pare a fi un linsaj public al fiului meu inainte ca acesta sa aiba ocazia de a-si dovedi nevinovatia este o durere prea mare pentru mine pentru a o putea exprima in cuvinte., a declarat Janice in comunicatul ei, potrivit People.

Mama rapperului a facut referire si la filmarea in care Diddy o agreseaza pe fosta sa iubita, Casandra Cassie” Ventura, in 2016. Tanara l-a dat in judecata pe artist in noiembrie anul trecut, iar de atunci mai multe persoane l-au actionat in instanta pe fondatorul 'Bad Boy Records', acuzandu-l de abuz.

Citeste si "5 celebritati care au incercat sa ne avertizeze despre Diddy"

*EXCLUSIVE* P. Diddy arrives with his mom Janice at Catch Steak to celebrate daughter Chance's Sweet 16 - ** WEB MUST CALL FOR PRICING **

Nu sunt aici sa spun ca fiul meu este perfect, pentru ca nu este,” a spus Janice Combs. „A facut greseli in trecut, asa cum am facut cu totii. Este posibil ca fiul meu sa nu fi fost complet sincer in legatura cu anumite lucruri, cum ar fi negarea faptului ca ar fi fost violent cu o fosta iubita, cand înregistrarea de la hotel a aratat contrariul”, a adaugat ea.

Castiga un iPhone 16 Pro

Cazul 'P. Diddy' se amplifica. 120 de noi victime, inclusiv minori, il acuza de agresiune sexuala

Dupa ce Sean Combs, in varsta de 54 de ani, a fost arestat luna trecuta, firma avocatului a infiintat o linie telefonica de urgenta. Rezultatele au fost uimitoare: „peste 3.285 de persoane” au sunat afirmand ca sunt victime sau martori ai unei agresiuni comise de fostul mogul hip-hop.

Arestarea si incarcerarea sa au declansat un val de marturii care acopera ultimele trei decenii, au explicat avocatii in cadrul unei conferinte de presa la Houston, Texas.

„As spune ca in 90% din cazuri, aceste persoane au fost drogate inainte de a fi agresate”, a declarat Buzbee.

„La petrecerile organizate de el, cand ti se dadea o bautura daca refuzai sa o bei, erai dat afara imediat”, a continuat avocatul, relatand marturia unei presupuse victime.

Unele dintre victime erau minore la momentul faptelor, potivit avocatului, care a dat exemplul unui baiat care avea doar noua ani cand a sustinut o auditie pentru casa de discuri a lui Diddy, ‘Bad Boy Records’.

„Aceasta persoana a fost abuzata sexual, aparent de Sean Combs si de alte cateva persoane de la studio, in schimbul promisiunii unui contract de inregistrare pentru el si parintii sai.”

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: diddy , acuzatii , janice combs

Partenerii Nostri