profimedia-0874499600
Vedete Foto:Profimedia Images/P Diddy

5 celebritati care au incercat sa ne avertizeze despre Diddy

Articol scris de UTV Data publicării:
@utv.ro 5 celebritati care au incercat sa ne avertizeze despre “monstrul” Diddy. #diddyarrested. #eminem #50cent ♬ original sound - Utv.ro

Conflictul dintre 50 Cent (Curtis Jackson) si Diddy (Sean Combs) dureaza de cativa ani, cu diverse atacuri publice si postari pe retelele sociale care au amplificat tensiunile.

50 Cent este cunoscut pentru utilizarea conturilor sale de social media pentru a ironiza rivalii, iar Diddy a fost adesea tinta sa. L-a ridiculizat pe Diddy din diverse motive, inclusiv pentru afacerile sale, muzica si viata personala. Un exemplu notabil a avut loc in 2015, cand 50 Cent a sugerat ca Diddy ar fi homosexual.

Citeste si "Au aparut imagini socante de la petrecerile lui P. Diddy. Rapperul a pus o femeie dezbracata pe masa, printre fructe"

New York, NY, USA. 6th June, 2024. 50 Cent pictured as Power' Franchise Cast Members Light the Empire State Building to Celebrate Black Music Month, the Final Season Premiere of Power Book II: Ghost' and the 10 Year Anniversary of the Power' Universe on J

Eminem a facut prima data referire la Diddy intr-o maniera controversata intr-unul dintre versurile sale de pe piesa „Killshot,” lansata in 2018.

In ultimul vers al piesei „Killshot,” Eminem spune:

"But Kells, the day you put out a hit’s the day Diddy admits / That he put the hit out that got Pac killed."

Rapperul face referire la o veche teorie a conspiratiei conform careia Diddy ar fi avut un rol in uciderea rapperului Tupac Shakur.

Ca sa fie clar ca bunul prieten al lui 50 Cent nu-l suporta pe Diddy, Eminem a revenit cu un alt vers care-l tinteste pe Diddy, in piesa Fuel, de pe cel mai recent album.

“I’m like a R-A-P-E-R,” he says, and the typo is intentional. “Got so many S-As [sexual assaults]… Wait, he didn’t just spell the word ‘Rapper’ and leave out a P, did he?” , numindu-l astfel pe Diddy agresor sexual (RAPER).

Citeste si "Cazul 'P. Diddy' se amplifica. 120 de noi victime, inclusiv minori, il acuza de agresiune sexuala"

Brandon T. Jackson: Actorul din Big Mommas: Like Father, Like Son a semnalizat pericolul reprezentat de Diddy si de petrecerile lui controversate, intr-un interviu unde a dezvaluit un sfat pretios primit de la Denzel Washington:

„Pleaca de la petrecere cu 30 de minute inainte sa ajunga diavolul,” i-a spus Denzel Washington mai tanarului sau coleg, numindu-l pe Diddy diavol.

Citeste si "Detalii socante despre petrecerile lui Diddy erau povestite cu ani in urma de Khloe Kardashian in reality show-ul KUWTK"

Brandon T. Jackson

Usher, fara sa vrea neaparat sa loveasca in cel care i-a fost mentor, a povestit in numeroase randuri despre cum l-au impactat petrecerile lui Diddy in adolescenta, tinand cont ca artistul avea doar 13 ani cand a inceput sa traiasca alaturi de mogulul din rap.

Detaliile date de Usher descriau orgii, iar atunci cand a fost intrebat daca si-ar lasa copiii intr-un astfel de mediu, a raspuns: „Sub nicio forma!”

Celebra prezentatoare Wendy Williams nu s-a ferit deloc sa-l atace pe Diddy de-a lungul anilor, chiar daca simtise deja razbunarea acestuia, Wendy fiind data afara de la postul de radio unde lucra pentru ca facuse o dezvaluire legata de orientarea sexuala a lui Diddy.

Wendy Williams a jucat un rol semnificativ in amplificarea discutiilor despre relatia dintre Diddy si Cassie, criticand deseori faptul ca Diddy parea sa controleze relatia si cariera ei, discutand si despre frica pe care Cassie parea sa o simta in preajma lui Diddy. Dupa despartirea lor, Williams a continuat sa comenteze pe marginea acestui subiect, laudand-o pe Cassie pentru faptul ca a gasit fericirea alaturi de altcineva.

Sean "Diddy" Combs on The Wendy Williams Show

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: eminem , 50 cent , diddy , usher

Partenerii Nostri