Site Cover (46)
Vedete Sursa foto:Profimedia Images

Margot Robbie, cu burtica de gravida la vedere, in vacanta in Sardinia

Articol scris de UTV Data publicării:
Starul Barbie se afla in vacanta alaturi de sotul ei, regizorul TomAckerley, in Sardinia, Italia. Actrita a fost fotografiata purtand o camasa alba care ii punea in evidenta burtica de gravida, camasa asortata cu o pereche de pantaloni negri lejeri.
 
In pozele realizate de paparazzi, actrita apare la fel de stralucitoare si relaxata, bucurandu-se de compania sotului ei.
*PREMIUM-EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE  - Heavily pregnant Australian actress Margot Robbie looks radiant as she shows off her growing baby bump while pictured with her husband Tom Ackerley and friends enjoying summer vacation in Sardinia.
 
In luna iulie au aparut primele fotografii realizate de DailyMail care confirmau vestea ca cei doi asteapta primul copil. 
 
Margot Robbie si regizorul Tom Ackerley s-au cunoscut in 2014 pe platoruile de filmare, unindu-si destinele doi ani mai tarziu, in 2016.

Ce spune Margot Robbie despre Tom Ackerley

Margot Robbie a povestit pentru  Vogue in 2016 ca relatia ei cu „cel mai aratos tip din Londra” a fost neasteptata.

„Am fost cea mai tare fata singura. Ideea de relatii ma facea sa vomit. Si apoi asta s-a strecurat pe langa mine. Am fost prieteni atat de mult timp. Am fost mereu indragostita de el. Dar m-am gandit ca nu ma va iubi niciodata inapoi. Nu o face ciudat, Margot. Nu fi prostuta si nu-i spune ca il placi. Si apoi s-a intamplat,” a spus ea.

EXCLUSIVE: Margot Robbie is Spotted Out With Husband Tom Ackerley in New York City.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: margot robbie , cuplu , familie

Partenerii Nostri