Site Cover (38)
Vedete Sursa foto: Instagram/Alexia Eram

Mario Fresh a confirmat despartirea de Alexia Eram. „A fost o decizie dificila pentru amandoi”

Articol scris de UTV Data publicării:

Este oficial! Mario Fresh si Alexia Eram s-au despartit dupa opt ani de relatie. Artistul a anuntat pe retelele de socializare ca zvonurile care circula pe internet de cateva zile sunt adevarate, el si fiica Andreei Esca nu mai formeaza un cuplu.

Desi pe 30 iulie ar fi celebrat opt ani de relatie, povestea lor a luat o intorsatura neasteptata. Mario si Alexia au decis sa mearga pe drumuri separate pe cale amiabila, fara scandal sau cuvinte urate.

„Salutare tuturor! Vreau sa clarific zvonurile care au circulat in ultima vreme. Da, este adevarat ca eu si Alexia am decis de comun acord sa ne despartim. A fost o decizie dificila pentru amandoi, dar am realizat ca   este cea mai buna pentru noi in acest moment.

Vreau sa subliniez ca nu exista resentimente intre noi, din contra, ne respectam si ne dorim binele unul altuia. Relatia noastra va ramane una bazata pe respect si prietenie. Va multumesc tuturor pentru sprijin si pentru ca ati fost alaturi de noi pe acest drum. Apreciez foarte mult intelegerea si discretia voastra in aceasta perioada.”, a scris Mario Fresh pe retelele de socializare.

Mario Fresh i-a dedicat o piesa Alexiei Eram

Totul a inceput cand Mario a lansat piesa ‘Nu plange’ in care vorbeste despre o despartire dureroasa de o iubita cu ochii verzi. Fanii cantaretului au inceput sa speculeze ca este vorba de Alexia Eram si se pare ca au avut dreptate.

„Doar atunci cand pui capul pe perna si ma visezi/Ma visezi cum te-alintam si iti sarutam pe ochii tai verzi/Si iti spuneam ca faci cat un univers”, canta Mario in prima strofa a piesei continuand pe refren cu versurile „Nu mai plange cand ma suni/Nu mai zambi cand raspund/Perfecta asa cum esti, meriti ceva mult mai bun”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Cele mai citite

Partenerii Nostri