Liam Payne seen here performing at the Torino's Olympic Stadium, Liam tragically died when he fell from the balcony at Casa Sur Hotel Palermo in Buenos Aires, Argentina
Vedete Sursa foto: Profimedia Images

Membrii trupei One Direction sunt „complet devastati” de moartea lui Liam Payne. „Cea mai mare bucurie a lui era sa-i faca fericiti pe ceilalti oameni”, a spus Harry Styles

Articol scris de UTV Data publicării:

Fostii colegi din trupa ‘One Direction’ ai lui Liam Payne au declarat ca sunt „complet devastati” si ca artistul le va lipsi „ingrozitor”. Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan si Louis Tomlinson au transmis ca „amintirile pe care le-am impartasit cu el vor fi pretuite intotdeauna”, conform News.ro.

Liam Payne, in varsta de 31 de ani, care a devenit cunoscut odata cu aparitia in emisiunea „The X Factor”, a murit dupa ce a cazut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires, Argentina.

Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan si Louis Tomlinson au transmis: „Suntem complet devastati de vestea decesului lui Liam. In timp, si cand toata lumea va fi in stare, vor fi mai multe de spus. Dar pentru moment, vom plange si vom incerca sa intelegem pierderea fratelui nostru pe care l-am iubit foarte mult. Amintirile pe care le-am impartasit cu el vor fi pretuite pentru totdeauna. Pentru moment, gandurile noastre se indreapta catre familia sa, prietenii sai si fanii care l-au iubit alaturi de noi. Ne va fi teribil de dor la el. Te iubim Liam!”

Membrii trupei au postat si declaratii separate

Harry Styles, in varsta de 30 de ani, a scris ca a fost „cu adevarat devastat” de moartea lui Payne.

„Cea mai mare bucurie a lui era sa-i faca fericiti pe ceilalti oameni si a fost o onoare sa fiu alaturi de el in timp ce facea asta”,

„Era cald si incredibil de iubitor. Anii pe care i-am petrecut impreuna vor ramane pentru totdeauna printre cei mai dragi ani din viata mea. Imi va fi mereu dor de el, prietenul meu minunat”, a scris Harry Styles pe Instagram.

Tomlinson, in varsta de 32 de ani, si-a amintit de Payne a fiind „cea mai vitala parte a One Direction” si a adaugat ca ii va spune fiului sau Bear, in varsta de 7 ani, „povesti despre cat de uimitor a fost tatal sau”.

„Sunt mai mult decat devastat sa scriu asta, dar ieri am pierdut un frate”, a mai spus el.

Malik, 31 de ani, a scris ca s-a trezit vorbindu-i cu voce tare regretatului sau prieten, „sperand ca ma poti auzi”.

O examinare postmortem a constatat ca Payne a murit din cauza multiplelor traume si a „hemoragiei interne si externe”, ca urmare a cazaturii.

Rapoartele spun ca personalul hotelului a efectuat doua apeluri catre serviciile de urgenta, inregistrarile audio dezvaluind ca un membru al personalului a cerut asistenta pentru un oaspete care era „intoxicat cu droguri si alcool”.

Politia din capitala Argentinei a declarat ca in camera de hotel a starului muzical a gasit „dezordine totala”.

Payne, care s-a nascut in Wolverhampton, si-a lansat albumul solo de debut LP1 in decembrie 2019, care a inclus melodiile „Polaroid” si „Strip That Down” in colaborare cu Quavo (Migos).

Unul dintre cele mai populare cantece ale sale, „For You”, a fost o colaborare cu Rita Ora pentru filmul „Fifty Shades Freed” in 2018.

La cateva ore dupa moartea sa, Rita a cantat melodia lor in timp ce o imagine a celor doi era proiectata pe ecranul din spatele ei in timpul unui spectacol in Osaka, Japonia.

@chloegracexo1 #ritaora #liampayne #foryou #fyp #foryoupage #fypp #onedirection #1D #ripliampayne ♬ original sound - Chloe🫶🏻

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri