Site Cover (59)
Vedete Sursa foto: Familia lui P.Diddy in fata tribunalului

P. Diddy este acuzat de abuz sexual in sase noi procese

Articol scris de UTV Data publicării:

Rapperul Sean ''Diddy'' Combs se confrunta cu sase noi procese de abuz sexual, printre care si o actiune in care este acuzat de agresiune asupra unui minor, conform Agerpres.

Procesele au fost intentate la o luna dupa ce impotriva artistului au fost formulate acuzatii penale pentru o schema de trafic sexual si extorcare, desfasurata pe o lunga perioada, potrivit procurorilor.

Sean Combs a negat acuzatiile in celelalte procese civile intentate impotriva lui si a pledat nevinovat la acuzatiile penale.

Citeste si "Au aparut imagini socante de la petrecerile lui P. Diddy. Rapperul a pus o femeie dezbracata pe masa, printre fructe"

''In sala de judecata, adevarul va invinge: domnul Combs nu a agresat niciodata pe cineva sexual - adult, minor, barbat sau femeie'', au declarat avocatii cantaretului, luni, intr-un comunicat.

Procesele au fost deschise la Tribunalul Federal din New York de reclamanti anonimi, printre acestia aflandu-se si un barbat care il acuza pe Sean Combs ca l-ar fi agresat pe cand era minor.

''Timp de decenii, Sean Combs a abuzat, molestat, violat, agresat, amenintat si fortat femei, barbati si minori in scopul gratificarii sexuale, pentru a-si impune autoritatea si pentru a-si ascunde comportamentul oribil'', se afirma in una dintre plangeri, depusa de un barbat care nu si-a dezvaluit identitatea.

Reclamantul sustine ca, in timpul unei petreceri la resedinta lui Sean Combs din Hamptons in 1998, rapperul i-a spus sa-si dea jos pantalonii si i-a pipait organele genitale. Reclamantul spune ca avea 16 ani la acea vreme.

Citeste si "5 celebritati care au incercat sa ne avertizeze despre Diddy"

Sean Combs a fost arestat in septembrie, iar impotriva sa au fost formulate trei capete de acuzare pentru conspiratie la extorcare, trafic sexual si transport in vederea practicarii prostitutiei. A pledat nevinovat pe 17 septembrie.

Un judecator a refuzat cererea lui Sean Combs de eliberare pe cautiune pe 10 octombrie si a stabilit ca procesul sa aiba loc pe 5 mai 2025.

Procesele intentate luni au fost depuse de avocatul din Houston Tony Buzbee, care a spus ca reprezinta 120 de persoane care il acuza pe rapper de comiterea unor abuzuri.

Cabinetul de avocatura Buzbee Law Firm a mentionat intr-un comunicat ca intentioneaza sa intenteze si alte actiuni judiciare impotriva lui Combs in saptamanile urmatoare.

Castiga un iPhone 16 Pro

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: proces , p.diddy , acuzatii

Partenerii Nostri