THE APPRENTICE (2024)
Vedete O scena din film il arata pe Donald Trump violandu-si prima sotie, Ivana, si folosind amfetamine.//Sursa foto: Profimedia Images

Primul trailer al controversatului film 'The Apprentice' a fost lansat. Sebastian Stan il Interpreteaza pe Donald Trump in noua pelicula

Articol scris de UTV Data publicării:

"The Apprentice", controversatul film biografic despre Donald Trump, prezentat in competitia oficiala a Festivalului de Film de la Cannes in luna mai, a lansat un prim trailer, inainte de premiera sa in cinematografe pe 11 octombrie, conform News.ro.

Filmul "The Apprentice" descrie primii ani de viata ai miliardarului. Initial portretizat ca un parvenit naiv, Donald Trump (interpretat de Sebastian Stan) isi pierde principiile pe masura ce descopera mecanismele puterii alaturi de mentorul sau, avocatul Roy Cohn (jucat de Jeremy Strong), cunoscut pentru legaturile sale cu mafia din New York.

Citeste si "Sebastian Stan si iubita sa, Anabelle Wallis, plimbare romantica pe strazile orasului Roma."

sebastian-stan (2)

Pe parcursul filmului, Donald Trump isi insuseste valorile mentorului sau si profita de agenda extinsa a acestuia. In cele din urma, il abandoneaza pe Cohn, care era bolnav de SIDA.

"The Apprentice" este un film biografic fara compromisuri care a starnit controverse la Festivalul de Film de la Cannes. Echipa de campanie a lui Trump a promis ca va actiona in instanta impotriva producatorilor filmului, denuntand ceea ce ei numesc o "defaimare rautacioasa".

O scena din film il arata pe Donald Trump violandu-si prima sotie, Ivana, si folosind amfetamine. De asemenea, sunt prezentate scene in care Trump recurge la liposuctii si alte interventii chirurgicale pentru a ascunde caderea parului. In realitate, Ivana Trump l-a acuzat de viol in timpul procesului de divort, dar ulterior si-a retras acuzatiile. Ea a decedat in 2022.

Citeste si "Cannes 2024. Sebastian Stan a fost aplaudat in picioare timp de opt minute pentru prestatia din filmul “The Apprentice”. Actorul interpreteaza rolul lui Donald Trump"

Regizorul filmului, Ali Abbasi, de origine danezo-iraniana, a subliniat ca multe dintre evenimentele prezentate in film sunt fictive.

Scenariul pentru "The Apprentice" a fost scris de jurnalistul Gabriel Sherman, care a urmarit indeaproape piata imobiliara din New York si a discutat frecvent cu Donald Trump la inceputul anilor 2000.

Citeste si "Sebastian Stan, romanul care a cucerit Hollywood-ul!"

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri