Randi (7)
Vedete Sursa foto: Randi/Instagram

Randi a fost prins drogat la volan. Artistul a refuzat testarea, dar analizele INML au confirmat consumul de droguri

Articol scris de UTV Data publicării:

Randi, in varsta de 41 de ani, ar fi fost prins drogat la volan in luna februarie. Artistul a refuzat testarea cu aparatul drugtest, insa la analizele de sange (INML) a reiesit ca a consumat substante psihoactive (cocaina si cannabis).

„La data de 11 februarie a.c., in jurul orei 16:00,  politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov au oprit in trafic un autoturism condus de un barbat in varsta de 40 de ani, pe D.N. 1, in zona localitatii Saftica, caruia i-au solicitat sa se supuna testarii cu aparatul drugtest, insa acesta a refuzat. Persoana in cauza a fost condusa la o unitate spitaliceasca, unde i-au fost prelevate probe biologice, pentru stabilirea eventualei prezente in organism a substantelor psihoactive", a anuntat, duminica, 13 octombrie, IPJ Ilfov.

Buletinul de Analiza Toxicologica transmis de INML a confirmat prezenta in organism a unor substante psihoactive.

„In cauza a fost intocmit dosar de urmarire penala, in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenta substantelor psihoactive, urmarirea penala fiind efectuata sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea”, mai transmite Politia Ilfov.

Randi neaga consumul de droguri

Intrebat daca este adevarat ca a consumat substante interzise, cantaretul a avut un raspuns scurt: „Nu este. Va multumesc frumos!”, a spus Randi la Antena 3, conform Libertatea.

Citeste si "Randi a vorbit deschis despre viata lui personala “Nu am iubit niciodata. Vad casatoria ca si religia, doua lucruri inutile”

Castiga un iPhone 16 Pro

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: randi , politia , droguri

Partenerii Nostri