Kanye West leaves Russia
Vedete Foto:Profimedia Images/Kanye West

Rapperul american Kanye West, in vizita la Moscova. Artistul s-a intalnit cu Gosha Rubchinskiy

Articol scris de UTV Data publicării:

Rapperul american Kanye West, sursa de controverse repetate in Statele Unite, se afla la Moscova pentru o vizita privata, a anuntat duminica presa rusa.

Majoritatea muzicienilor occidentali au evitat Rusia de la inceputul ofensivei din Ucraina in februarie 2022, care a dus la o avalansa de sanctiuni impotriva Moscovei si la o criza grava in relatiile cu Occidentul.

Citeste si "Bianca Censori a intors toate privirile la Paris Fashion Week. Sotia lui Kanye West nu a renuntat la tinutele indecente"

"Kanye West este la Moscova! Este o veste grozava, este in inima capitalei", a anuntat producatoarea Iana Rudkovskaia, citata de agentia de presa de stat TASS.

Ksenia Sobchak, o fosta candidata la presedintia Rusiei, a postat pe Telegram un scurt videoclip care, potrivit ei, il arata pe rapperul american pe acoperisul celebrului centru comercial GOUM, privind Piata Rosie. Potrivit acesteia, Kanye West se afla la Moscova pentru "a sarbatori cea de-a 40-a aniversare a prietenului sau Gosha Rubchinskiy", un designer rus la moda.

Citest si "Kanye West a prezentat scuze comunitatii evreiesti pentru remarcile sale antisemite"

Kanye West, care si-a exprimat in trecut admiratia pentru presedintele rus Vladimir Putin, a provocat controverse in tara sa natala dupa ce l-a laudat pe Adolf Hitler. Artistul, care este cunoscut si pentru marca sa de moda Yeezy, a devenit un paria al show-business-ului dupa ce a facut o serie de remarci antisemite in 2022.

Mai multe marci, printre care Adidas, Gap si Balenciaga, au rupt legaturile cu el. Rapperul american a fost dat recent in judecata de fosta sa asistenta, Lauren Pisciotta, care sustine ca West i-a trimis videoclipuri si mesaje text explicite inainte de a o concedia.

Etichete: kanye west

Partenerii Nostri