Site Cover (51)
Vedete P. Diddy, in varsta de 54 de ani, este descris de presupusele sale victime drept un pradator sexual violent, care folosea alcool si droguri pentru a obtine supunerea lor.//Sursa foto: Profimedia Images

Rapperul P. Diddy a fost arestat pentru agresiune sexuala

Articol scris de UTV Data publicării:

Celebrul rapper Sean "Diddy" Combs a fost arestat, luni seara, de politia din Manhattan, au anuntat procurorii din New York, dupa ce impotriva sa au fost depuse mai multe plangeri, inclusiv de agresiune sexuala, conform News.ro.

„In aceasta seara, agentii federali l-au arestat pe Sean Combs pe baza unei acuzatii emise de Tribunalul Districtual al SUA pentru Districtul de Sud din New York”, a declarat procurorul Damian Williams, adaugand ca detaliile acuzatiilor ar urma sa fie dezvaluite marti dimineata.

Citeste si "Fosta iubita a lui 50 Cent apare in procesul de trafic sexual intentat impotriva lui Sean Diddy Combs"

Sean 'Diddy' Combs sighting in NYC

Avocatul lui P. Diddy, Marc Agnifilo, a explicat intr-un comunicat transmis AFP ca clientul sau se afla „de buna voie” in oras, unde se mutase. Tabara sa este „dezamagita de decizia Parchetului Statelor Unite de a continua ceea ce noi consideram a fi urmarirea penala nedreapta a domnului Combs”, a adaugat el.

P. Diddy, in varsta de 54 de ani, este descris de presupusele sale victime drept un pradator sexual violent, care folosea alcool si droguri pentru a obtine supunerea lor. De la inceputul lunii iulie, rapperul a fost tinta unei plangeri din partea unei foste actrite de filme pentru adulti, Adria English, care acuza agresiuni sexuale.

Citeste si "Casa lui Sean Diddy Combs din Miami si a fost asaltata de agentii FBI"

Ea il acuza pe omul de afaceri ca a folosit-o „ca pion sexual pentru placerea si castigul financiar al altora” la petreceri din Hamptons, New York si Florida, intre 2004 si 2009.

Un total de noua plangeri au fost depuse impotriva rapperului incepand din noiembrie 2023. Intr-una dintre ele, depusa in noiembrie, fosta sa iubita "Cassie" Ventura il acuza ca a avut un comportament „violent” si „deviant” timp de un deceniu. Intr-o inregistrare video publicata in mai, datand din 2016, P. Diddy este vazut atacand-o. Cazul a fost solutionat „pe cale amiabila” in cadrul unui acord confidential.

Sean Combs a negat ferm pana acum acuzatiile care i se aduc. El a fost subiectul unor acuzatii de violenta inca din anii 1990, desi nu a fost pronuntata nicio condamnare majora impotriva sa.

Citeste si "P.Diddy ii plateste lui Sting 5.000 de dolari pe zi"

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: p.diddy , arest

Partenerii Nostri