diddy
Vedete Diddy a fost acuzat de procuratura federala din Manhattan ca si-a folosit “imperiul” pentru a sprijini o schema violenta de trafic sexual.//Sursa foto: Getty Images

Rapperul P. Diddy ramane in inchisoare dupa ce a fost acuzat de trafic sexual

Articol scris de UTV Data publicării:

Rapperul si producatorul american SeanDiddyCombs ramane in inchisoare dupa inculparea si incarcerarea sa marti la New York, pentru trafic sexual, a decis miercuri justitia federala americana, conform News.ro.

Diddy a fost acuzat de procuratura federala din Manhattan ca si-a folosit “imperiul” pentru a sprijini o schema violenta de trafic sexual.

“Nu a mers cum am vrut noi”, a declarat avocatul sau, Marc Agnifilo, dupa audierea apelului.

Sean Combs, in varsta de 54 de ani, a fost tinta a numeroase plangeri de agresiune sexuala timp de mai multe luni si a pledat marti “nevinovat” la acuzatiile de trafic in scopul exploatarii sexuale si extorcare.

Citeste si "Fosta iubita a lui 50 Cent apare in procesul de trafic sexual intentat impotriva lui Sean Diddy Combs"

Sean Combs Arrested in NYC by Homeland Security **FILE PHOTOS**

Rapperul este descris de presupusele victime drept un pradator sexual violent, care folosea alcoolul si drogurile pentru a obtine supunerea lor.

“Timp de decenii a abuzat, amenintat si constrans femei si alte persoane din jurul sau pentru a-si satisface dorintele sexuale, a-si proteja reputatia si a-si ascunde actiunile”, se arata in actul de acuzare.

Casele de lux ale rapperului din Miami si Los Angeles au fost perchezitionate in martie, ca parte a unei ample operatiuni care a dus la o achenta federala si un caz penal.

Citeste si "P.Diddy ii plateste lui Sting 5.000 de dolari pe zi"

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: p.diddy , arest

Partenerii Nostri