Site Cover (55)
Vedete Sursa foto: Profimedia Images

Rihanna, regina carnavalului din Barbados. Artista a intors toate privirile

Articol scris de UTV Data publicării:

Rihanna, in varsta de 36 de ani, a facut furori la festivalul Crop Over, din tara ei natala, Barbados. Fondatoarea Fenty a ales o tinuta indrazneata, decorata cu pietre stralucitoare si pene multicolore, pe care a accesorizat-o cu o coroana masiva din pietre.

Citeste si "(VIDEO) Rihanna surprinde cu un look indraznet. Artista si-a ridicat fusta pe strada, aratandu-si lenjeria"

*EXCLUSIVE* Singer Rihanna Stuns at Carnival Festival In Barbados showcasing her 2024 outfit in a bejeweled bikini as she poses with police and fans

Artista a participat la festivalul Crop Over si in anul 2019, unde a purtat o tinuta roz, acoperita cu pene de strut in aceeasi nuanta. In 2019 Rihanna a colaborat cu Lauren Austin Designs pentru acel costum, insa acum nu este clar daca tinuta din acest an este realizata alaturi de acelasi desginer sau este ideea ei.

„Ador sa lucrez cu Rihanna pentru ca ea sfideaza in mod constant norma in lumea modei, impinge limitele si nu se teme sa incalce regulile. Nu-i pasa de ce cred altii si face ceea ce vrea. Este o persoana uimitoare - foarte relaxata, distractiva si prietenoasa”, a declarat Lauren in 2019.

Desi RiRi locuieste de multi ani in America, alaturi de sotul ei, A$AP Rocky, si cei doi copii ai lor, RZA si Riot Rose, se intoarce cu drag in tara ei natala.

„Barbados va fi intotdeauna acasa. Sunt inca cetatean dupa toti acesti ani.”

Citeste si "Rihanna a fost platita regeste pentru a canta la o petrecere in India. Artista a fost dur criticata de fani dupa prestatie"

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: rihanna

Partenerii Nostri