Site Cover (45)
Vedete Rihanna si-a reluat parteneriatul cu Puma in 2023, dupa ce initial a devenit director creativ al brandului sportiv in 2014.//Sursa foto :Profimedia Images

(VIDEO) Rihanna surprinde cu un look indraznet. Artista si-a ridicat fusta pe strada, aratandu-si lenjeria

Articol scris de UTV Data publicării:

Rihanna nu inceteaza sa isi socheze fanii cu stilul ei unic si indraznet. Celebra cantareata a postat marti un clip pe Instagram care a facut furori in mediul online. In clip, si-a ridicat fusta in plina strada, aratandu-si lenjeria neagra si sutienul din dantela, creata de propria firma, Savage X Fenty.

Artista a purtat o fusta scurta plisata de la Miu Miu, care costa nu mai putin de 2.250 de dolari, asortata cu o camasa larga, pe care a purtat-o pe jumatate descheiata. Rihanna a adaugat o nota umoristica acestei postari, explicand ca si-a schimbat obiectivul pentru vara aceasta.

Citeste si "Vezi cum l-au sarbatorit Rihanna si ASAP Rocky pe baietelul lor care a implinit 2 ani."

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Din moment ce voi avea abdomen cu patratele de abia vara viitoare, mi-am schimbat obiectivul de vara aceasta si vreau sa-mi asortez pantofii cu lenjeria", le-a transmis Rihanna urmaritorilor de pe Instagram.

Look-ul Rihannei a fost completat de un stil de coafura mullet blond, o pereche de ochelari de soare usor colorati si o geanta Louis Vuitton Speedy, evaluata la 1.800 de dolari. Artista a accesorizat tinuta cu doua coliere groase din aur si a purtat cei mai noi pantofi sport din colaborarea sa cu Puma, Fenty x Puma Phatty 'In Session', care se vand la pretul de 120 de dolari, conform Daily Mail.

Rihanna si-a reluat parteneriatul cu Puma in 2023, dupa ce initial a devenit director creativ al brandului sportiv in 2014. Colaborarea lor a dus la lansarea liniei de succes Fenty x Puma, care continua sa fie foarte apreciata in industria modei.

Citeste si "Cele mai spectaculoase tinute de la “nunta secolului”. Iulia Vantur s-a numarat printre invitati"

Desi nu a mai lansat muzica noua si nu a mai sustinut concerte publice de ani buni, Rihanna ramane o figura influenta si o prezenta constanta in vietile fanilor sai. Recent, ea a sustinut un concert privat la petrecerea premergatoare nuntii fiului miliardarului indian Ambani, marcand primul sau concert complet dupa aproape opt ani. Conform Daily Mail, onorariul Rihannei pentru acest eveniment exclusivist a fost de 5 milioane de lire sterline.

Rihanna a cantat si in pauza de la Super Bowl si la premiile Oscar de anul trecut, dar nu a mai sustinut un turneu de la "Anti World" din 2016. "Nu am tinut un spectacol adevarat de opt ani", a marturisit artista din Barbados, lasand fanii sa spere ca un nou turneu nu este exclus in viitorul apropiat.

Citeste si "Rihanna a fost platita regeste pentru a canta la o petrecere in India. Artista a fost dur criticata de fani dupa prestatie"

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: rihanna , fashion

Partenerii Nostri