profimedia-0920460553
Vedete Sursa foto: Profimedia Images

Salman Khan si Iulia Vantur au fost amenintati cu moartea de unul dintre cei mai periculosi interlopi din India. Cel mai bun prieten al actorului a fost ucis

Articol scris de UTV Data publicării:
Zilele trecute, fostul politican Baba Siddiqui, bun prieten al legendarului actor a fost impuscat mortal chiar in fata biroului fiului sau. Autoritatile care investigheaza moartea fostului politician au gasit o lista neagra intocmita de interlopul indian pe care se afla si Salman Khan si familia lui.
 
Desi masurile de securitate in apropierea casei lui Salman Khan au fost crescute, actorul nu s-a ferit sa mearga acasa la familia indurerata a prietenului sau ucis, pentru a-i ajuta cu inmormantarea acestuia.
profimedia-0166930541

Motivul pentru care Salman Khan a devenit tinta unui interlop periculos pare a fi legat de un incident care a avut loc cu multi ani in urma, in 1998 cand actorul filma pentru o productie. Salman Khan ar fi participat atunci la o vanatoare de antilope, animal considerat sacru, motiv pentru care interlopul a jurat sa se razbune.

Nu este pentru prima data cand Salman Khan si familia lui sunt amenintati cu moartea. In 2023 a mai avut loc un episod similar. Lawrence Bishnoi, considerat unul dintre cei mai periculosi interlopi din India, i-a transmis ca il va ucide si ca acesta este 'scopul vietii lui'!

Prashant Gunjalkar, regizorul lui Salman Khan a depus plangere la vremea respectiva:
„Vizitez in mod regulat casa si biroul lui Salman. Sambata, ma aflam la biroul sau, cand am vazut e-mailul de amenintare in casuta de e-mail a lui Patel (Jordy Patel, asistentul personal al lui Salman Khan). Trebuie sa vorbesti cu Goldy Bhai (Goldy Brar) despre seful tau Salman. El trebuie sa fi vazut interviul lui Lawrence Bishnoi, dar daca nu l-a vazut, atunci spune-i sa il vada. Daca vrei sa inchizi problema, fa-o vorbind cu el. Daca doriti sa va intalniti fata in fata, anuntati-l. Te-am informat la timp, data viitoare vei vedea o surpriza”.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri