2024 Toronto International Film Festival - 'Emilia Perez' Premiere
Vedete "Sunt incantata si dornica sa stiu cum va arata aceasta calatorie, chiar daca va arata putin diferit."//Sursa foto: Profimedia Images

Selena Gomez a vorbit despre problema de sanatate care o impiedica sa ramana insarcinata: „Din pacate, nu pot face copii”

Articol scris de UTV Data publicării:
Intr-un interviu amplu pentru revista VanityFair, actrita din "Only Murders In The Building" a facut marturisiri emotionante despre problemele de sanatate care o impiedica sa duca o sarcina.
 
Artista a marturisit ca isi doreste copii, dar ca nu va putea sa le dea ea nastere, din cauza problemelor de sanatate de care sufera.
 
selena-gomez (2)
„Din pacate, nu pot face copii”, a spus ea. „Am o multime de probleme medicale care ar pune viata mea si a copilului in pericol.”
 
SelenaGomez sufera de o boala autoimuna si de tulburare bipolara, artista vorbind de-a lungul timpului despre problemele ei medicale.
 
Pentru a deveni mama, actrita ia in calcul varianta mameisurogat sau a adoptiei, in dreptul oricareia dintre situatii, Selena considerand ca este o varianta care i se potriveste.
 
Celebrity Selfies
"Sunt incantata si dornica sa stiu cum va arata aceasta calatorie, chiar daca va arata putin diferit. La sfarsitul zilei, nu-mi pasa. Oricum, daca va fi sa am un copil, il voi avea. Va fi al meu. Va fi copilul meu”, a povestit artista in cadrul aceluiasi interviu.
 
In cadrul aceluiasi interviu Selena a lamurit zvonul logodnei cu Benny Blanco, spunand ca momentan nu simte presiunea de a face acest pas.
Benny-Blanco-si-selena-in-brate-in-pat
 
"Intotdeauna ne asiguram ca protejam ceea ce avem, dar nu exista reguli. Vreau ca el sa fie mereu el insusi. Intotdeauna vreau sa fiu eu insami.” a declarat Selena Gomez
 
Fanii speculasera posibila logodna a cuplului dupa ce cantareata in varsta de 32 de ani aparuse cu un inel superb pe mana care are inscriptionata litera B, initiala iubituluiei.
 

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri