F1 Grand Prix of Spain
Vedete Foto: ProfiMedia Images

Shakira a platit 6,6 milioane de euro justitiei spaniole pentru frauda fiscala

Articol scris de UTV Data publicării:

Conform unor surse din anturajul vedetei pop, cantareata Shakira, a platit 6,6 milioane de euro in luna august in cadrul unui alt proces de frauda fiscala.

Artista a fost condamndata luni sa plateasca o amenda de peste 6 milioane de euro pentru frauda fiscala. Articolul integral aici.

Un tribunal de la periferia Barcelonei a anuntat in iulie lansarea unor noi cercetari judiciare impotriva cantaretei columbiene in varsta de 46 de ani pentru o evaziune fiscala care dateaza din 2018 si care se ridica la 6,6 milioane de euro, odata adaugate dobanzile de intarziere si costurile de regularizare, conform Agerpres.

Se pare ca intreaga suma a fost deja achitata de Shakira justitiei spaniole la sfarsitul lunii august, a precizat agentia care o reprezinta pe artista, confirmand o informatie aparuta in El Periodico.

Potrivit cotidianului catalan, plata sumei de 6,6 milioane de euro "ceruta de Parchet" "nu pejudiciaza nici vinovatia, nici nevinovatia cantaretei" in acest dosar, este doar "o demonstratie suplimentara a vointei sale de a achita eventualele datorii pe care le-ar avea fata de fiscul spaniol".

Shakira platise deja 17,4 milioane de euro fiscului spaniol

Autoritatile judiciare din Catalonia au fost contactate de AFP dar nu au facut deocamdata declaratii pe aceasta tema.

Anuntul despre plata sumei de 6,6 milioane de euro intervine la scurt timp dupa acordul semnat luni intre Parchetul spaniol si Shakira, interpreta unor piese celebre precum "Hips don't lie" si "Waka waka", care i-a permis artistei sa evite un proces pentru o frauda fiscala ce ar fi fost comisa in 2012, 2013 si 2014.

In schimbul suspendarii procesului, Shakira a primit o amenda de peste 7,3 milioane de euro care ar reprezenta "50% din valoarea fraudei". Artista platise deja 17,4 milioane de euro fiscului spaniol pentru a-si regulariza situatia in acest dosar.

Shakira vorbeste despre viata dupa divort.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: shakira , stiridinmuzica

Partenerii Nostri