theo-rose (3)
Vedete Sursa foto: Instagram/Theo Rose

Theo Rose, detalii despre despartirea de fostul iubit: „Incerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare”

Articol scris de UTV Data publicării:

Theo Rose este cunoscuta de fanii ei pentru sinceritatea de care da dovada de fiecare data cand apare pe micile si marile ecrane. Artista a facut recent o serie de dezvaluiri despre momentu in care s-a despartit de primul ei iubit.

Cand avea 17 ani, Theo s-a despartit de iubitul ei dupa ce a aflat ca acesta ii umblase in telefon. Conform artistei, baiatul a mintit-o, spunand ca, de fapt, are conversatiile ei din telefon de la cea mai buna prietena, pe care a platit-o cu 1.000 de euro.

Vedeta isi aduce aminte acum de acest moment razand, dar recunoaste ca, la vremea aceea totul parea complicat.

„Acum vreo 10 ani am avut eu primul meu gagic și s-a intamplat asa, eu eram lesinata dupa el, problema este urmatoarea, ca atunci cand ma supara, ca incerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare, ma descarcam și eu la prietena mea cea mai buna, il mai balacaream acolo cu ea prin mesaje ca sa-mi treaca supararea, sa nu ma cert cu el. Cand ne-am despartit, noi ne-am despartit pentru ca el mi-a intrat mie in telefon si a vazut cum il balacaream eu cu prietena mea. A vazut baiatul, s-a suparat pe buna dreptate pana la urma urmei ca l-am balacarit bine si ce credeti ca a facut, ca s-a frustrat bietul baiat, ce o fi zis: 'Ee, ma faci sa par așa in fata fetei', si avea dreptate. A incercat sa faca urmatorul lucru, ca sa nu recunoasca ca mi-a umblat in telefon si mie mi-a fost evident de la inceput ca asta a facut, a zis: 'I-am dat o mie de euro lui Alice si mi-a trimis conversatiile voastre'.A incercat sa-mi demonstreze, mi-a trimis niste conversatii, problema este ca el mi-a trimis mie niste screenshot-uri de pe iPhone, dar noi pe vremea aia nu aveam bani de iPhone, ea avea Android (n.r.: prietena ei). Pai tu faci din astea cu noi: Sarace, sarace, dar noi suntem smecherite, avem scoala noastra”, a povestit Theo Rose pe Instagram.

theo-rose (4)

Theo Rose traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Anghel Damian

Theo Rose si-a gasit fericirea alaturi de Anghel Damian, alaturi de care are un copil in varsta de 1 an. Cei doi sunt impreuna de doi ani, iar artista a recunoscut ca, de cand Sasha Ioan a venit pe lume, petrec din ce in ce mai putin timp impreuna, insa ei fac eforturi pentru a mentinte flacara iubirii aprinsa.

„Probabil ca petrecem un pic mai putin timp impreuna decat inainte, evident. Dar suntem mult mai dornici de a-l petrece pe ala, putin asa cum e. Si asta face sa ramana flacara aprinsa intre noi. Ni se face dor, luptam mai mult pentru un weekend impreuna. E greu sa ne eliberam programul in punctul in care ne aflam acum. Facem niste concesii ca sa ne nimerim la un moment dat sa putem sa ne petrecem timp. (…) O data la doua luni plecam cate un weekend impreuna, doar noi doi. Daca nu plecam si ramanem acasa, ducem copilul la tara la ai mei. Copilul e superfericit cand e acolo, nu ne sta inima ca ce-o plange copilul dupa noi”, a mai spus artista.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri