Site Cover (65)
Vedete Theo Rose isi Deschide sufletul: Artista face multe sacrificii pentru a petrece timp cu fiul ei//Sursa foto: Instagram/Theo Rose

Theo Rose face sacrificii pentru a petrece timp cu fiul ei, Sasha: „Sufar de fiecare data cand lipsesc mult de langa el”

Articol scris de UTV Data publicării:

Theo Rose este una dintre cele mai indragite artiste din Romania. Anul trecut a devenit mamica, iar acum a povestit intr-un interviu pentru revista VIVA! cum isi gestioneaza timpul, atat ea, cat si Anghel Damian pentru a petrece cat mai mult timp alaturi de baietelul lor, Sasha.

Artista a marturisit ca sufera de fiecare data cand e departe de Sasha si a fost nevoita sa refuze la multe proiecte importante pentru a putea petrece mai mult timp cu el. Cu toate acestea, Theo nu regreta acest lucru, ea isi doreste sa fie cat mai mult alaturi de micut si nu a stat niciodata mai mult de patru zile departe de el.

„Tot timpul trebuie sa tai de undeva. Evident ca am facut niste compromisuri, am refuzat niste proiecte. Nici nu pot sa zic ca imi pare rau, fiindca timpul petrecut cu Sasha e timp si pentru mine. Eu am nevoie de timpul ala, sufar de fiecare data cand lipsesc mult de langa el. Nu s-a intamplat niciodata sa lipsesc mai mult de patru zile, cat merg intr-un weekend la cantari. Dar nu-mi place, nu-mi place sa-l stiu departe de mine, ma doare sufletul. E si o perioada in care el invata multe lucruri singur, descopera lumea, si mi-ar placea sa fiu langa el la fiecare pas. Si Anghel la fel. Tot timpul suntem acolo. Trebuie ca unul dintre noi sa fie atunci cand celalalt lipseste si incercam sa taiem din tot ce nu e neaparat necesar in carierele si vietile noastre, in paralel cu cea de parinti”, a declarat Theo Rose pentru VIVA!.

Mama lui Anghel Damian vine de la Paris sa aiba grija de Sasha

Cei doi primesc ajutor si din partea bunicilor micutului. Mama regizorului, Anca Damian, face naveta din Paris in Romania pentru a sta cu nepotelul ei.

„Le-a dat vietile peste cap bunicilor. Eu acum imi cunosc parintii cu adevarat, mi se pare ca am trait in minciuna pana cand le-am dus un nepot. Este cea mai frumoasa descoperire pe care am avut-o pe parcursul existentei mele – sa-mi vad parintii bunici. La fel se intampla si cu parintii lui Anghel, care ne viziteaza des, evident. Mama lui e la Paris, locuieste acolo, dar o data la doua saptamani, vine pentru Sasha, ceea ce mi se pare extraordinar de frumos. S-a schimbat atmosfera în familie, un copil vine cu multa bucurie, cu multa energie si cu pace. Atunci cand ti se pare ca se naruie totul, un copil in casa face minuni”, a mai spus artista.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri