Site Cover (57)
Vedete Sursa foto: Andreea Balan/Instagram

Vezi cum arata Luca, fiul lui Victor Cornea. Micutul a fost prezent la aniversarea Ellei Burcea Balan

Articol scris de UTV Data publicării:

Luca, in varsta de 10 ani a fost invitat alaturi de tatal lui la ziua de nastere a Ellei, fiica cea mare a Andreei Balan.

Andreea Balana a impartasit cu fanii poze si filmulete de la petrecerea cu tematica lumea basmelor, unde micii invitati pare ca s-au distrat pe cinste.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Victor Cornea in varsta de 31 de ani a devenit tata la 21 de ani, si desi a trait o frumoasa poveste de dragoste cu mama copilului sau, carierele i-au purtat pe drumuri diferite. Luca locuieste alaturi de mama sa, este in clasa a Va iar timpul liber il dedica antrenamentelor de fotbal.

Andreea-Balan-Victor-Cornea (8)

Ce relatie are Victor Cornea cu fiul sau

La un moment dat, jucatorul de tenis a declarat ca are o relatie foarte buna cu fiul sau Luca, pe care il are dintr-o relatie anterioara.

„Am o relatie foarte buna cu el, cu copilul meu, Luca, dar si cu mama lui, Irina, o fata pe care am cunoscut-o cu ceva vreme in urma, pe cand eram mult mai tanar. Irina este bucuresteanca si am avut o poveste frumoasa de dragoste, candva. Asa a fost situatia atunci, eu am stat mult timp in Statele Unite in acea perioada… Am avut o relatie buna, dar am decis sa o luam fiecare pe drumul lui, cu propria lui cariera.

Luca are 10 ani, este clasa a V-a si sta cu mama lui in Bucuresti si ales sa joace fotbal, iar nu tenisul de camp, dupa modelul meu. Nu l-am constrans, ba chiar l-am ajutat sa se inscrie la Dinamo, la o grupa de copii, un club la care de altfel activez si eu. Va asigur ca ma inteleg foarte bine cu baiatul meu, nici vorba de a-mi uita de indatoririle ce-mi revin”, a povestit Victor Cornea, in urma cu ceva timp.

Castiga un iPhone 16 Pro

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri