One Direction in concert, Auckland, New Zealand - 21 April 2012
Vedete Sursa foto: Profimedia Images

Zayn Malik si-a amanat concertele din SUA dupa moartea lui Liam Payne

Articol scris de UTV Data publicării:
Zayn Malik a amanat partea americana a viitorului sau turneu dupa "pierderea sfarsietoare" a fostului sau coleg din trupa One Direction, Liam Payne, conform News.ro.

Payne a murit, la varsta de 31 de ani, dupa ce a cazut de la etajul al treilea al balconului unui hotel din Argentina.

Malik urma sa inceapa partea americana a turneului sau saptamana viitoare - cu un concert miercuri, in San Francisco.

Cantaretul a anuntat insa fanii ca amana concertele - spunand: „Avand in vedere pierderea sfarsietoare suferita saptamana aceasta, am luat decizia de a amana turneul Stairway to the Sky”.

Turneul din America al lui Malik cuprindea concerte in Las Vegas, Los Angeles si Washington DC, iar ultimul concert trebuia sa fie la New York pe 3 noiembrie.

Malik le-a spus fanilor de pe X ca evenimentele vor fi reprogramate pentru luna ianuarie, iar biletele vor ramane valabile pentru noile date. „Va iubesc pe toti si va multumesc pentru intelegere”, a adaugat el.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Joi, Malik i-a adus un omagiu lui Payne, spunand ca va "pretui toate amintirile" cu el "in inima pentru totdeauna". „Am pierdut un frate cand ne-ai parasit si nu-ti pot explica ce as da sa te imbratisez o ultima data si sa-mi iau ramas bun de la tine cum se cuvine si sa-ti spun ca te-am iubit si te-am respectat foarte mult”, a spus el.

Payne si Malik au devenit faimosi la nivel mondial ca parte a grupului de baieti One Direction - creat in cadrul emisiunii X Factor in 2010 - si au cantat impreuna cu colegii de trupa Harry Styles, Louis Tomlinson si Niall Horan.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Cele mai citite

Partenerii Nostri