"Jeanne Du Barry" Press Conference - The 76th Annual Cannes Film Festival
Stiri CANNES, FRANCE - MAY 17: Johnny Depp attends the "Jeanne Du Barry" press conference at the 76th annual Cannes film festival at Palais des Festivals on May 17, 2023 in Cannes, France. (Photo by Guillaume Horcajuelo/Pool/Getty Images)

Johnny Depp si-a reparat dantura la un an dupa ce si-a socat fanii cu aspectul dintilor sai

Articol scris de UTV Data publicării:
Starul din Piratii din Caraibe parea ca si-a luat rolul capitanului Sparrow foarte in serios si in viata reala, socandu-si fanii vara trecuta cu un aspect total inestetic al dintilor sai.Criticile internautilor care i-au sugerat sa faca ceva cu dantura sa nu l-au lasat rece pe actor. Johnny Depp a fost surprins zilele trecute stand de vorba cu fanii intr-un bar din Bahamas, iar zambetul sau carismatic a lasat sa se vada noua dantura stralucitoare si ireprosabila a vedetei.
 
Fanii actorului s-au grabit sa-l felicite pe acesta pentru schimbarea majora comentand in dreptul imaginilor nou aparute:
„Pare atat de fericit! Si sanatos și UITE, și-a reparat dinții!!!!!" a spus un fan.
 
 

 „Dinții de pirat au dispărut... albii strălucitori arată minunat", a comentat un alt fan
 „Da, cineva a făcut o treabă minunată cu dinții lui. Zâmbetul acela este și mai frumos!! 
 
Johnny Depp a fost aspru criticat de fani vara trecuta pentru aspectul "putrezit" al dintilor sai, dupa aparitia pe covorul rosu al Festivalului de Film de la Cannes, unde promova filmul "Jeanne du Bary".

 
 

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: johnny depp

Partenerii Nostri