angelina-jolie-la-new-york-alaturi-de-fiii-ei (24)
Vedete Angelina Jolie la premiera filmului "Maria"//Sursa foto: Profimedia Images

Angelina Jolie a fost insotita de trei dintre cei sase copii ai sai la Festivalul de Film de la New York. Actrita a intors toate privirile la premiera filmului „Maria”

Articol scris de UTV Data publicării:

Angelina Jolie a radiat pe covorul rosu de la Festivalul de Film de la New York alaturi de trei dintre cei sase copii ai sai: Zahara, 19 ani, Maddox, 23 de ani, si Pax, 20 de ani.

Actrita a ales sa poarte o rochie alba vintage Madame Grès, accesorizata cu bijuterii Cartier si pantofi Aquazzura. Zahara a ales o rochie alba YSL, completata de pantofi Tom Ford, in timp ce Pax a purtat un costum gri Dior, iar Maddox a optat pentru un costum negru YSL.

Angelina Jolie, in varsta de 49 de ani, o interpreteaza pe cantareata de opera Maria Callas in filmul biografic „Maria”. Inainte de aceasta aparitie de la New York, actrita a primit ovatii in picioare la premiera peliculei din cadrul Festivalul de Film de la Venetia, unde a fost profund emotionata, ajungang chiar sa planga.

Citeste si "Angelina Jolie si Salma Hayek au intors toate privirile la Festivalul Internatinoal de Film de la Toronto"

62nd New York Film Festival - Maria Premiere

Transformarea Angelinei Jolie in Maria Callas: Un rol plin de provocari

Pentru a se pregati pentru acest rol, Jolie a petrecut luni intregi perfectionandu-si vocea de opera prin diverse vocalize. La o conferinta de presa din august, actrita a recunoscut ca a fost extrem de emotionata cand a inceput sa se pregateasca pentru acest rol.

Am fost ingrozitor de emotionata, am petrecut aproape sapte luni antrenandu-ma. Prima data cand am cantat, imi amintesc ca tremuram de emotii. Fiii mei au fost acolo si m-au ajutat sa blochez usa ca sa nu intre nimeni”, a povestit actrita.

Regizat de Pablo Larraín, filmul „Maria” exploreaza ultimele zile din viata faimoasei soprane. Pelicula va fi lansata pe 27 noiembrie in cinematografe si pe 11 decembrie pe Netflix.

Citeste si "Fiica Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt si-a schimbat legal numele de familie"

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri